CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Dermofarm, solutie antimicotica si antiseptica




Compozitie - Dermofarm, solutie antimicotica si antiseptica
Solutie hidroalcoolica ce contine benzoat de sodiu 1,5%, acid benzoic 0,3%, fenosept 0,06%, propilenglicol, alcool etilic, apa distilata. Flacon din polietilena (200 ml e) prevazut cu pompita mecanica pulverizatoare si capac de protectie.

Actiune terapeutica - Dermofarm, solutie antimicotica si antiseptica
Antifungica (impotriva ciupercilor - Candida, dermatofiti si mucegaiuri), antibacteriana usoara (impotriva bacteriilor gram pozitive si gram negative).

Indicatii - Dermofarm, solutie antimicotica si antiseptica
In micoze, infectii bacteriene ale pielii cu diverse localizari (interdigital, plantar, palmar, periunghial), in dezinfectia instrumentarului medical si de manichiura-pedichiura (exceptand cel de aluminiu), dezinfectia ciorapilor si incaltamintei.

Contraindicatii - Dermofarm, solutie antimicotica si antiseptica
Nu se recomanda persoanelor alergice la unul din ingrediente.

Precautii - Dermofarm, solutie antimicotica si antiseptica
A se feri zona ochilor si mucoaselor! A nu se lasa la indemana copiilor! Valabilitate: 24 luni.

Mod de intrebuintare - Dermofarm, solutie antimicotica si antiseptica
Se aplica prin pulverizare de 2-3 ori pe zi. Tratamentul se continua 2 saptamani dupa disparitia leziunilor si a disconfortului local.

Solutie hidroalcoolica ce contine benzoat de sodiu 1,5%, acid benzoic 0,3%, fenosept 0,06%, propilenglicol, alcool etilic, apa distilata. Flacon din polietilena (200 ml e) prevazut cu pompita mecanica pulverizatoare si capac de protectie. Antifungica (impotriva ciupercilor - Candida, dermatofiti si mucegaiuri), antibacteriana usoara (impotriva bacteriilor gram pozitive si gram negative). ))) Indicatii In micoze, infectii bacteriene ale pielii cu diverse localizari (interdigital, plantar, palmar, periunghial), in dezinfectia instrumentarului medical si de manichiura-pedichiura (exceptand cel de aluminiu), dezinfectia ciorapilor si incaltamintei. )))Contraindicatii Nu se recomanda persoanelor alergice la unul din ingrediente. )))Precautii A se feri zona ochilor si mucoaselor! A nu se lasa la indemana copiilor! Valabilitate: 24 luni. )))Mod de intrebuintare Se aplica prin pulverizare de 2-3 ori pe zi. Tratamentul se continua 2 saptamani dupa disparitia leziunilor si a disconfortului local.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente