CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Dermofarm, lotiune antiseptica pentru fata




Compozitie - Dermofarm, lotiune antiseptica pentru fata
Solutie hidroalcoolica ce contine tinctura Thymi 2,0%, extract propilen glicolic de musetel 2,0%, acid salicilic 0,2%, ulei de menta 0,3%. Flacon din polietilena (125 ml e) prevazut cu capac etans si capsula.

Actiune terapeutica - Dermofarm, lotiune antiseptica pentru fata
Astringenta datorata prezentei tincturii Thymi, acidului salicilic si mentolului. Antiseptica si antiinflamatoare datorate extractului de musetel.

Indicatii - Dermofarm, lotiune antiseptica pentru fata
Lotiunea completeaza Crema antiacneica cu ihtiol-Dermofarm pentru tenuri sensibilizate, congestionate, acneice si preventiv pentru cele grase cu predispozitie la acnee.

Precautii - Dermofarm, lotiune antiseptica pentru fata
A nu se lasa la indemana copiilor!

Mod de administrare - Dermofarm, lotiune antiseptica pentru fata
Se aplica pe tenul proaspat spalat cu un tampon de vata.

Solutie hidroalcoolica ce contine tinctura Thymi 2,0%, extract propilen glicolic de musetel 2,0%, acid salicilic 0,2%, ulei de menta 0,3%. Flacon din polietilena (125 ml e) prevazut cu capac etans si capsula. Astringenta datorata prezentei tincturii Thymi, acidului salicilic si mentolului. Antiseptica si antiinflamatoare datorate extractului de musetel. Lotiunea completeaza Crema antiacneica cu ihtiol-Dermofarm pentru tenuri sensibilizate, congestionate, acneice si preventiv pentru cele grase cu predispozitie la acnee. )))Precautii A nu se lasa la indemana copiilor! )))Mod de administrare Se aplica pe tenul proaspat spalat cu un tampon de vata.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente