CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Dermofarm, crema pentru bataturi
Compozitie - Dermofarm, crema pentru bataturi
Crema ce contine acid salicilic 10,0%, acid benzoic 3,0%, Vitamina A 1,0%, excipient pana la 100 grame.Tub de polietilena 85 g e.

Actiune terapeutica - Dermofarm, crema pentru bataturi
Keratolitica (de distrugere si indepartare a tesuturilor moarte) datorata prezentei acidului salicilic si acidului benzoic. De regenerare a celulelor epiteliale dupa eliminarea celor moarte, datorata prezentei Vitaminei A.

Indicatii - Dermofarm, crema pentru bataturi
Se recomanda in tratamentul bataturilor si suprafetelor cu hiperkeratoza (cu pielea intarita) a calcaielor.

Precautii - Dermofarm, crema pentru bataturi
A nu se aplica pe fata, pe pielea normala sau pe cea lezata! A nu se lasa la indemana copiilor! A nu se pastra la temperaturi mai mari de 30 grade C!

Mod de administrare - Dermofarm, crema pentru bataturi
Se tin in apa calda 10 minute, dupa care se aplica crema numai pe bataturi sau pe calcaie. Se trage pe picior o soseta din bumbac. Dupa 3-8 ore se indeparteaza suprafetele tari cu un cutit cosmetic. Tratamentul se repeta 3 zile consecutiv pentru calcaie sau bataturi superficiale si 10 zile pentru cele profunde.

Crema ce contine acid salicilic 10,0%, acid benzoic 3,0%, Vitamina A 1,0%, excipient pana la 100 grame.Tub de polietilena 85 g e. Keratolitica (de distrugere si indepartare a tesuturilor moarte) datorata prezentei acidului salicilic si acidului benzoic. De regenerare a celulelor epiteliale dupa eliminarea celor moarte, datorata prezentei Vitaminei A. ))) Indicatii Se recomanda in tratamentul bataturilor si suprafetelor cu hiperkeratoza (cu pielea intarita) a calcaielor. )))Precautii A nu se aplica pe fata, pe pielea normala sau pe cea lezata! A nu se lasa la indemana copiilor! A nu se pastra la temperaturi mai mari de 30 grade C! )))Mod de administrare Se tin in apa calda 10 minute, dupa care se aplica crema numai pe bataturi sau pe calcaie. Se trage pe picior o soseta din bumbac. Dupa 3-8 ore se indeparteaza suprafetele tari cu un cutit cosmetic. Tratamentul se repeta 3 zile consecutiv pentru calcaie sau bataturi superficiale si 10 zile pentru cele profunde.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente