CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Dermofarm, crema antiacneica cu ihtiol




Compozitie - Dermofarm, crema antiacneica cu ihtiol
Crema tip pasta ce contine ihtiol 5,0%, sulf 3,0%, oxid de zinc 10,0%, fenosept 0,002%, excipient pana la 100 g. Tub de polietilena 70 ml e.

Actiune terapeutica - Dermofarm, crema antiacneica cu ihtiol
Antiinflamatoare si astringenta, datorata prezentei oxidului de zinc si ihtiolului. Antiseptica datorata prezentei fenoseptului si sulfului.

Indicatii - Dermofarm, crema antiacneica cu ihtiol
In toate tipurile de acnee.

Mod de administrare - Dermofarm, crema antiacneica cu ihtiol
Se aplica seara in strat compact pe portiunile acneice, tamponate in prealabil cu lotiunea antiseptica pentru fata - Dermofarm. Se lasa sa actioneze pana dimineata, apoi se indeparteaza cu ajutorul aceleiasi lotiuni.

((( Crema tip pasta ce contine ihtiol 5,0%, sulf 3,0%, oxid de zinc 10,0%, fenosept 0,002%, excipient pana la 100 g. Tub de polietilena 70 ml e. Antiinflamatoare si astringenta, datorata prezentei oxidului de zinc si ihtiolului. Antiseptica datorata prezentei fenoseptului si sulfului. ))) Indicatii In toate tipurile de acnee. ))) Mod de administrare Se aplica seara in strat compact pe portiunile acneice, tamponate in prealabil cu lotiunea antiseptica pentru fata - Dermofarm. Se lasa sa actioneze pana dimineata, apoi se indeparteaza cu ajutorul aceleiasi lotiuni.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente