CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Dermofarm, anestezic stomatologic




Compozitie - Dermofarm, anestezic stomatologic
Solutie alcoolica ce contine xilina baza 10%, ulei de menta 0,2%, propilenglicol. Doza de aluminiu (150 ml e) - Spray cu gaz propulsor (freon) prevazuta cu valva, buton de pulverizare si tija interschimbabila.

Actiune terapeutica - Dermofarm, anestezic stomatologic
Anestezie locala puternica, cu efect rapid si durabil, datorata prezentei xilinei. Antiseptica, datorata prezentei uleiului de menta si alcoolului etilic.

Indicatii - Dermofarm, anestezic stomatologic
Pentru anestezia locala si nedureroasa a mucoasei bucale.

Precautii - Dermofarm, anestezic stomatologic
A nu se pulveriza in ochi! A nu se lasa la indemana copiilor! A nu se gauri sau arunca doza in foc, nici chiar dupa golire! A nu se pastra la temperaturi de peste 50 grade C. Valabilitate: 24 luni.

Mod de administrare - Dermofarm, anestezic stomatologic
Se ataseaza tija prelungitoare a butonului si se pulverizeaza in zona destinata anesteziei.

Solutie alcoolica ce contine xilina baza 10%, ulei de menta 0,2%, propilenglicol. Doza de aluminiu (150 ml e) - Spray cu gaz propulsor (freon) prevazuta cu valva, buton de pulverizare si tija interschimbabila. Anestezie locala puternica, cu efect rapid si durabil, datorata prezentei xilinei. Antiseptica, datorata prezentei uleiului de menta si alcoolului etilic. ))) Indicatii Pentru anestezia locala si nedureroasa a mucoasei bucale. )))Precautii A nu se pulveriza in ochi! A nu se lasa la indemana copiilor! A nu se gauri sau arunca doza in foc, nici chiar dupa golire! A nu se pastra la temperaturi de peste 50 grade C. Valabilitate: 24 luni. )))Mod de administrare Se ataseaza tija prelungitoare a butonului si se pulverizeaza in zona destinata anesteziei.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente