CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Dermocare, crema
Compozitie - Dermocare, crema
Apa purificata, parafina, dimethicone 350, cetostearyl alcool, Rosa damascena, p-chloro-m-cresol, cetrimide.

Actiune terapeutica - Dermocare, crema
Dermocare crema este un produs de ingrijire a pielii si protectie anti-bacteriana. Dimethicona permite aderarea perfecta a cremei la nivelul pielii, protejand-o de iritantii hidrosolubili iar cetrimide indeparteaza germenii bacterieni, atat gram-pozitivi cat si gram-negativi. Substantele active sunt inglobate intr-o baza non-grasa si usor de spalat. Crema Dermocare este bine tolerata pe piele, fiind compatibila cu pH-ul normal al pielii si nu produce iritatii chiar si in cazul utilizarii indelungate. Dermocare crema este folosita in special pentru prevenirea iritatiilor produse de scutece la sugari si copii mici. Totodata Dermocare asigura protectia fata de infectarea leziunilor de tip taieturi superficiale sau zgarieturi; este benefica in cazul persoanelor imobilizate la pat, pentru a curata eficient pielea de germeni, contribuind astfel la prevenirea aparitiei escarelor (ulceratii de decubit/ de presiune). De asemenea este utilizata pentru protectie antibacteriana in cazul colostomiilor, arsurilor superficiale si protectia pielii impotriva uscarii sau iritatiilor datorate detergentilor sau altor substante chimice.

Indicatii - Dermocare, crema
Tratamentul si prevenirea aparitiei ranilor de decubit; protectia pielii impotriva iritatiilor in colostomii; prevenirea iritatiilor de scutece; protectia pielii impotriva uscarii sau iritatiilor datorate detergentilor sau altor chimicale; ca antiseptic al pielii, pentru prevenirea infectiilor asociate taieturilor minore sau zgarieturilor; pentru curatirea preoperativa a pielii.

Doze si mod de administrare - Dermocare, crema
Se aplica pe piele o pelicula fina de crema, de 2-3 ori pe zi si se maseaza usor. Crema se va aplica pe pielea curata, care nu prezinta urme de detergenti sau sapun.

Masuri de precautie - Dermocare, crema
Crema nu se aplica la nivelul ochilor. A se pastra la temperatura de 15-25C. A nu se folosi dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj. A nu se lasa la indemana copiilor. Ambalaj: tub cu 20 g crema. Notificare M.S. nr. 4291/ 28.11.2007. Importat de S.C. Pharco Impex 93 SRL, Str. Coriolan Marcius nr. 23, tel. 311.32.19; 311.32.21; fax 311.32.58, Bucuresti, Romania. Produs de Pharco Pharmaceuticals, Alexandria, Egipt.

Apa purificata, parafina, dimethicone 350, cetostearyl alcool, Rosa damascena, p-chloro-m-cresol, cetrimide. Dermocare crema este un produs de ingrijire a pielii si protectie anti-bacteriana. Dimethicona permite aderarea perfecta a cremei la nivelul pielii, protejand-o de iritantii hidrosolubili iar cetrimide indeparteaza germenii bacterieni, atat gram-pozitivi cat si gram-negativi. Substantele active sunt inglobate intr-o baza non-grasa si usor de spalat. Crema Dermocare este bine tolerata pe piele, fiind compatibila cu pH-ul normal al pielii si nu produce iritatii chiar si in cazul utilizarii indelungate. Dermocare crema este folosita in special pentru prevenirea iritatiilor produse de scutece la sugari si copii mici. Totodata Dermocare asigura protectia fata de infectarea leziunilor de tip taieturi superficiale sau zgarieturi; este benefica in cazul persoanelor imobilizate la pat, pentru a curata eficient pielea de germeni, contribuind astfel la prevenirea aparitiei escarelor (ulceratii de decubit/ de presiune). De asemenea este utilizata pentru protectie antibacteriana in cazul colostomiilor, arsurilor superficiale si protectia pielii impotriva uscarii sau iritatiilor datorate detergentilor sau altor substante chimice. ))) Indicatii Tratamentul si prevenirea aparitiei ranilor de decubit; protectia pielii impotriva iritatiilor in colostomii; prevenirea iritatiilor de scutece; protectia pielii impotriva uscarii sau iritatiilor datorate detergentilor sau altor chimicale; ca antiseptic al pielii, pentru prevenirea infectiilor asociate taieturilor minore sau zgarieturilor; pentru curatirea preoperativa a pielii. )))Doze si mod de administrare Se aplica pe piele o pelicula fina de crema, de 2-3 ori pe zi si se maseaza usor. Crema se va aplica pe pielea curata, care nu prezinta urme de detergenti sau sapun. )))Masuri de precautie Crema nu se aplica la nivelul ochilor. A se pastra la temperatura de 15-25C. A nu se folosi dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj. A nu se lasa la indemana copiilor. Ambalaj: tub cu 20 g crema. Notificare M.S. nr. 4291/ 28.11.2007. Importat de S.C. Pharco Impex 93 SRL, Str. Coriolan Marcius nr. 23, tel. 311.32.19; 311.32.21; fax 311.32.58, Bucuresti, Romania. Produs de Pharco Pharmaceuticals, Alexandria, Egipt.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente