CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect De-nol, comprimate filmate




Forma de prezentare - De-nol, comprimate filmate
Comprimate filmate 120 mg; ct. 5 blist. 8 cpr.

Indicatii - De-nol, comprimate filmate
Ulcerul gastric si duodenal, gastrite, eradicarea Helicobacter pylori.

Dozaj si mod de administrare - De-nol, comprimate filmate
Oral: 240 mg de 2 ori pe zi pe stomacul gol, cu 1/2 de ora inainte de micul dejun si cu 1/2 de ora inainte de cina sau inainte de culcare sau 480 mg o data pe zi pe stomacul gol. Tratamentul se continua 1-2 luni.

Contraindicatii - De-nol, comprimate filmate
IR grava.

Atentionari - De-nol, comprimate filmate
Poate conduce ocazional la encefalopatie reversibila. Nu se recomandata utilizarea concomitenta a altor medicamente continand bismut, antiacide, lapte, fructe sau sucuri de fructe. Absorbtia etraciclinelor poate fi redusa de administrarea concomitenta de subcitrat de bismut.

Reactii adverse - De-nol, comprimate filmate
Innegrirea scaunului, greturi, varsaturi, constipatie, diaree, reactii alergice la nivelul pielii.

)))Forma de prezentare Comprimate filmate 120 mg; ct. 5 blist. 8 cpr. Ulcerul gastric si duodenal, gastrite, eradicarea Helicobacter pylori. )))Dozaj si mod de administrare Oral: 240 mg de 2 ori pe zi pe stomacul gol, cu 1/2 de ora inainte de micul dejun si cu 1/2 de ora inainte de cina sau inainte de culcare sau 480 mg o data pe zi pe stomacul gol. Tratamentul se continua 1-2 luni. )))Contraindicatii IR grava. )))Atentionari Poate conduce ocazional la encefalopatie reversibila. Nu se recomandata utilizarea concomitenta a altor medicamente continand bismut, antiacide, lapte, fructe sau sucuri de fructe. Absorbtia etraciclinelor poate fi redusa de administrarea concomitenta de subcitrat de bismut. Innegrirea scaunului, greturi, varsaturi, constipatie, diaree, reactii alergice la nivelul pielii.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente