CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Dafnegin, crema




Compozitie - Dafnegin, crema
Crema continand ciclopiroxolamina 1 g % .

- Dafnegin, crema
Ovule continand 100 mg ciclopiroxolamina. Solutie pentru uz extern, continand ciclopiroxolamina 0,2% .

Actiune terapeutica - Dafnegin, crema
Antifungic de sinteza, exercitand si un efect antimicrobian pentru utilizare intravaginala. Spectrul de activitate al produsului cuprinde fungipatogeni, dermatofiti, precum si bacterii gram pozitive si gram negative.

Indicatii - Dafnegin, crema
Infectii vulvo-vaginale si perianale cu germeni sensibili la produs - in special Candida.

Mod de administrare - Dafnegin, crema
Intravaginal profund, 5 g o data pe zi, 6-14 zile. Pentru administrare se foloseste aplicatorul. Intravaginal, 1 ovul pe zi, 3-6 zile consecutiv. Solutia pentru uz extern se aplica zilnic, de preferat dimineata, intravaginal, folosind aplicatorul.

Contraindicatii - Dafnegin, crema
Hipersensibilitate la produs. Prudenta in aplicare la femei gravide.

Reactii adverse - Dafnegin, crema
Rar, hipersensibilizare la produs, prurit, iritatii locale

. - Dafnegin, crema


- Dafnegin, crema


Crema continand ciclopiroxolamina 1 g % .))) Ovule continand 100 mg ciclopiroxolamina. Solutie pentru uz extern, continand ciclopiroxolamina 0,2% . Antifungic de sinteza, exercitand si un efect antimicrobian pentru utilizare intravaginala. Spectrul de activitate al produsului cuprinde fungipatogeni, dermatofiti, precum si bacterii gram pozitive si gram negative. ))) Indicatii Infectii vulvo-vaginale si perianale cu germeni sensibili la produs - in special Candida. ))) Mod de administrare Intravaginal profund, 5 g o data pe zi, 6-14 zile. Pentru administrare se foloseste aplicatorul. Intravaginal, 1 ovul pe zi, 3-6 zile consecutiv. Solutia pentru uz extern se aplica zilnic, de preferat dimineata, intravaginal, folosind aplicatorul. ))) Contraindicatii Hipersensibilitate la produs. Prudenta in aplicare la femei gravide. Rar, hipersensibilizare la produs, prurit, iritatii locale))).)))
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente