CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Cystenal, solutie buvabila




Compozitie - Cystenal, solutie buvabila
Solutie uleioasa pentru uz intern continand substante active din Rubii tinctoriae radix (radacina degaranta sau roiba) 0,01 g, salicilat de magneziu 0,15 g, amestec de oleuri volatile 6,15 g, alcool 0,8 g, oleu de olive pana la 10 ml.

Actiune terapeutica - Cystenal, solutie buvabila
Diuretic, antispastic, favorizeaza eliminarea calculilor renali.

Indicatii - Cystenal, solutie buvabila
Calculoza renala (profilactic si curativ), stari inflamatorii secundare ale cailor urinare.

Contraindicatii - Cystenal, solutie buvabila
Nu este eficace in cazul calculozei cu indicatie chirurgicala si nu poate substitui interventia.

Mod de administrare - Cystenal, solutie buvabila
Oral, 3-4 picaturi pe o bucata de zahar, de 3 ori/zi; in cazul crizei dureroase se pot administra pana la 20 de picaturi o data.

Solutie uleioasa pentru uz intern continand substante active din Rubii tinctoriae radix (radacina degaranta sau roiba) 0,01 g, salicilat de magneziu 0,15 g, amestec de oleuri volatile 6,15 g, alcool 0,8 g, oleu de olive pana la 10 ml. Diuretic, antispastic, favorizeaza eliminarea calculilor renali. ))) Indicatii Calculoza renala (profilactic si curativ), stari inflamatorii secundare ale cailor urinare. )))Contraindicatii Nu este eficace in cazul calculozei cu indicatie chirurgicala si nu poate substitui interventia. )))Mod de administrare Oral, 3-4 picaturi pe o bucata de zahar, de 3 ori/zi; in cazul crizei dureroase se pot administra pana la 20 de picaturi o data.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente