CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Crinofizin, fiole




Compozitie - Crinofizin, fiole
Fiole a 1 ml si 2 ml solutie injectabila, continand hidrolizat de epifiza bovina (cu o concentratie medie de 0,35 g azot total) in solutie salina izotona (cutii cu 10, respectiv 5 buc.).

Actiune terapeutica - Crinofizin, fiole
Antagonist al hormonilor steroidieni, anabolizant proteic antidiabetic.

Indicatii - Crinofizin, fiole
Mastoza chistica, hiperestrogenism, tulburari de menopauza, hiperexcitatie sexuala (la ambele sexe), dismenoree, menometroragii functionale, mastodinie; hipercorticism frust; stari hipoanabolice; ca medicatie adjuvanta in hipertiroidism, diabet zaharat; adenom de prostata.

Mod de administrare - Crinofizin, fiole
Injectii subcutanate sau intramusculare, la adulti, cate o fiola a 2 ml, zilnic sau la 2 zile, in serii de 10-20 fiole/luna (la femei administrarea se incepe imediat dupa terminarea menstruatiei); in adenomul de prostata, cate o fiola a 2 ml zilnic, 20 de zile in prima luna, 7-10 zile in a doua, apoi 5-8 fiole in fiecare luna. La copii cate o fiola a 1 ml de 3 ori/saptamana, in serii de 10 fiole. Posologia trebuie individualizata de catre medicul specialist.

Contraindicatii - Crinofizin, fiole
Insuficienta corticosuprarenala, hipotensiune arteriala, sindrom hiperepifizar.

Reactii adverse - Crinofizin, fiole
Dozele mari pot provoca scaderi moderate ale presiunii arteriale.

- Crinofizin, fiole


Fiole a 1 ml si 2 ml solutie injectabila, continand hidrolizat de epifiza bovina (cu o concentratie medie de 0,35 g azot total) in solutie salina izotona (cutii cu 10, respectiv 5 buc.). ))) Actiune terapeutica Antagonist al hormonilor steroidieni, anabolizant proteic antidiabetic. Mastoza chistica, hiperestrogenism, tulburari de menopauza, hiperexcitatie sexuala (la ambele sexe), dismenoree, menometroragii functionale, mastodinie; hipercorticism frust; stari hipoanabolice; ca medicatie adjuvanta in hipertiroidism, diabet zaharat; adenom de prostata. ))) Mod de administrare Injectii subcutanate sau intramusculare, la adulti, cate o fiola a 2 ml, zilnic sau la 2 zile, in serii de 10-20 fiole/luna (la femei administrarea se incepe imediat dupa terminarea menstruatiei); in adenomul de prostata, cate o fiola a 2 ml zilnic, 20 de zile in prima luna, 7-10 zile in a doua, apoi 5-8 fiole in fiecare luna. La copii cate o fiola a 1 ml de 3 ori/saptamana, in serii de 10 fiole. Posologia trebuie individualizata de catre medicul specialist. ))) Contraindicatii Insuficienta corticosuprarenala, hipotensiune arteriala, sindrom hiperepifizar. Dozele mari pot provoca scaderi moderate ale presiunii arteriale.)))
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente