CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Cradil, drajeuri




Compozitie - Cradil, drajeuri
Drajeuri continand extract uscat din Crategus species, excipienti pana la 0,600 g (flac. cu 30 buc.).

Actiune terapeutica - Cradil, drajeuri
Antianginos, prin ameliorarea circulatiei la nivelul miocardului. Extractul de crategus determina scaderea rezistentei vaselor coronare, cresterea debitului coronarian, cresterea performantei cardiace atat prin scaderea postsarcinii, cat si prin cresterea inotropismului. Produsul are un efect cronotrop negativ, o usoara actiune antiaritmica (curativa si profilactica) si hipotensoare; asupra sistemului nervos exercita un slab efect sedativ si analgezic.

Indicatii - Cradil, drajeuri
Angina pectorala, in stari de postinfarct, tulburari cardiace functionale.

- Cradil, drajeuri


Mod de administrare - Cradil, drajeuri
Per os, 2-3 drajeuri de 3-4 ori pe zi, timp de 4-5 saptamani. Efectele apar dupa o perioada de 5-15 zile de la inceperea administrarii produsului si tratamentul va fi invidualizat in functie de reactivitatea pacientului.

Contraindicatii - Cradil, drajeuri
Nu se cunosc.

Reactii adverse - Cradil, drajeuri
Nu s-au semnalat.

- Cradil, drajeuri


Drajeuri continand extract uscat din Crategus species, excipienti pana la 0,600 g (flac. cu 30 buc.). Antianginos, prin ameliorarea circulatiei la nivelul miocardului. Extractul de crategus determina scaderea rezistentei vaselor coronare, cresterea debitului coronarian, cresterea performantei cardiace atat prin scaderea postsarcinii, cat si prin cresterea inotropismului. Produsul are un efect cronotrop negativ, o usoara actiune antiaritmica (curativa si profilactica) si hipotensoare; asupra sistemului nervos exercita un slab efect sedativ si analgezic. ))) Indicatii Angina pectorala, in stari de postinfarct, tulburari cardiace functionale. ))) ))) Mod de administrare Per os, 2-3 drajeuri de 3-4 ori pe zi, timp de 4-5 saptamani. Efectele apar dupa o perioada de 5-15 zile de la inceperea administrarii produsului si tratamentul va fi invidualizat in functie de reactivitatea pacientului. ))) Contraindicatii Nu se cunosc. Nu s-au semnalat.)))
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente