CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Cotrimazol, comprimate
Indicatii - Cotrimazol, comprimate
Candidoza vaginala; tricomoniaza.

Compozitie - Cotrimazol, comprimate
Comprimate vaginale continand 0,100 g de Clotrimazol.

Actiune farmacoterapeutica - Cotrimazol, comprimate
Chimioterapic, antimicotic si antiparazitar, activ fata de unii germeni microbieni grampozitivi (streptococ si stafilococ). Toleranta generala si locala este buna; preparatul nu se absoarbe prin mucoasa genitala si nu da efecte sistemice.

Contraindicatii - Cotrimazol, comprimate
In primul trimestru al sarcinii administrarea este permisa numai la recomandarea expresa a medicului curant; in timpul menstrelor.

Reactii adverse - Cotrimazol, comprimate
Rareori senzatii locale de arsura sau usturime.

Posologie si mod de administrare - Cotrimazol, comprimate
2 comprimate pe zi, profund intravaginal, timp de 6 zile. In tricomoniaza sau in cazul asocierii candidozei cu tricomoniaza se recomanda administrarea concomitenta de metronidazol, per os, in doze uzuale, de asemenea, timp de 6 zile.

Forma de prezentare - Cotrimazol, comprimate
2 plachete ambutizate a 6 comprimate.

Candidoza vaginala; tricomoniaza. Comprimate vaginale continand 0,100 g de Clotrimazol. )))Actiune farmacoterapeutica Chimioterapic, antimicotic si antiparazitar, activ fata de unii germeni microbieni grampozitivi (streptococ si stafilococ). Toleranta generala si locala este buna; preparatul nu se absoarbe prin mucoasa genitala si nu da efecte sistemice. )))Contraindicatii In primul trimestru al sarcinii administrarea este permisa numai la recomandarea expresa a medicului curant; in timpul menstrelor. Rareori senzatii locale de arsura sau usturime. )))Posologie si mod de administrare 2 comprimate pe zi, profund intravaginal, timp de 6 zile. In tricomoniaza sau in cazul asocierii candidozei cu tricomoniaza se recomanda administrarea concomitenta de metronidazol, per os, in doze uzuale, de asemenea, timp de 6 zile. )))Forma de prezentare 2 plachete ambutizate a 6 comprimate.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente