CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Conecama e5, solutie injectabila




Compozitie - Conecama e5, solutie injectabila
Fiole a 1 ml solutie injectabila continand hormon epifizar polipeptidic 0,1 mg sau 0,5 mg (cutie cu 10 buc.).

Actiune terapeutica - Conecama e5, solutie injectabila
Inhiba secretia de gonadotrofine hipofizare, indeosebi de hormon luteinizant si foliculostimulant.

Indicatii - Conecama e5, solutie injectabila
Hiperstimulare ovariana si hiperandrogenism prin hiperfunctie hipofizara, stari de hiperexcitatie sexuala, mastopatii, cancer de san hormonodependent.

Mod de administrare - Conecama e5, solutie injectabila
Intramuscular, cate o fiola a 0,1 mg zilnic sau la 2 zile, 5-10 fiole lunar; in cancerul mamar avansat sau cu metastaze, cate o fiola a 0,5 mg zilnic sau la 2 zile, in serii de 10 fiole lunar. Dozarea trebuie individualizata de catre medicul specialist.

Contraindicatii - Conecama e5, solutie injectabila
Hipotiroidism, insuficienta suprarenala severa, hipotensiune arteriala marcata, nefrite acute.

Reactii adverse - Conecama e5, solutie injectabila
Dozele mari pot fi cauza de cefalee, vertij, hipotensiune arteriala trecatoare; uneori mastodinie (se reduc dozele si se creste intervalul intre doze).

- Conecama e5, solutie injectabila


Fiole a 1 ml solutie injectabila continand hormon epifizar polipeptidic 0,1 mg sau 0,5 mg (cutie cu 10 buc.). Inhiba secretia de gonadotrofine hipofizare, indeosebi de hormon luteinizant si foliculostimulant. ))) Indicatii Hiperstimulare ovariana si hiperandrogenism prin hiperfunctie hipofizara, stari de hiperexcitatie sexuala, mastopatii, cancer de san hormonodependent. ))) Mod de administrare Intramuscular, cate o fiola a 0,1 mg zilnic sau la 2 zile, 5-10 fiole lunar; in cancerul mamar avansat sau cu metastaze, cate o fiola a 0,5 mg zilnic sau la 2 zile, in serii de 10 fiole lunar. Dozarea trebuie individualizata de catre medicul specialist. ))) Contraindicatii Hipotiroidism, insuficienta suprarenala severa, hipotensiune arteriala marcata, nefrite acute. Dozele mari pot fi cauza de cefalee, vertij, hipotensiune arteriala trecatoare; uneori mastodinie (se reduc dozele si se creste intervalul intre doze).)))
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente