CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Condyline, solutie externa




Compozitie - Condyline, solutie externa
Condyline solutie 0,5% contine 5 mg per ml podofilotoxina in solutie de etanol.

Actiune terapeutica - Condyline, solutie externa
Podofilotoxina este componentul cel mai activ al podofilinei, preparat din extracte de plante. Ea are un puternic efect antimitotic si actiune citolitica ducand la necroza condiloamelor acuminate. Condyline actioneaza mai rapid si mai sigur decat podofilina datorita faptului ca podofilotoxina este purificata si standardizata. Fiind dozat cu acuratete, riscul efectelor secundare este redus, iar tratamentul ambulator este posibil. Ratele de vindecare obtinute sunt ridicate. Absorbtie: Teste de absorbtie la pacientii tratati cu 0,5% podofilotoxina au aratat ca aplicarea a 0,01 - 0,05 ml in decurs de 3 zile la 10 pacienti nu a produs nivele evidentiabile de podofilotoxina in ser la 1/2 ora pana la1 ora dupa tratament. O doza de 0,1 ml (condilom cu o suprafata totala

Sarcina si alaptare - Condyline, solutie externa
Studii efectuate la om au aratat ca produsul poate fi daunator in cursul sarcinii.

Reactii adverse - Condyline, solutie externa
Efectele adverse locale apar de obicei impreuna cu efectul terapeutic optim, in ziua a doua si a treia de tratament, cand incepe necroza condiloamelor. In general, aceste efecte adverse sunt moderate si constau in roseata cu putina durere si/sau ulceratia superficiala a epiteliului din zona tratata. Durerea in timpul aplicarii Condyline este de asteptat. Edemul si balanopostita au fost semnalate la pacientii cu vegetatii mari in pliul preputial. Aceste efecte locale se diminueaza dupa cateva zile de terapie antiinflamatorie topica (de exemplu cu corticosteroizi topici).

- Condyline, solutie externa


Condyline solutie 0,5% contine 5 mg per ml podofilotoxina in solutie de etanol. Podofilotoxina este componentul cel mai activ al podofilinei, preparat din extracte de plante. Ea are un puternic efect antimitotic si actiune citolitica ducand la necroza condiloamelor acuminate. Condyline actioneaza mai rapid si mai sigur decat podofilina datorita faptului ca podofilotoxina este purificata si standardizata. Fiind dozat cu acuratete, riscul efectelor secundare este redus, iar tratamentul ambulator este posibil. Ratele de vindecare obtinute sunt ridicate. Absorbtie: Teste de absorbtie la pacientii tratati cu 0,5% podofilotoxina au aratat ca aplicarea a 0,01 - 0,05 ml in decurs de 3 zile la 10 pacienti nu a produs nivele evidentiabile de podofilotoxina in ser la 1/2 ora pana la1 ora dupa tratament. O doza de 0,1 ml (condilom cu o suprafata totala )))Sarcina si alaptare Studii efectuate la om au aratat ca produsul poate fi daunator in cursul sarcinii. Efectele adverse locale apar de obicei impreuna cu efectul terapeutic optim, in ziua a doua si a treia de tratament, cand incepe necroza condiloamelor. In general, aceste efecte adverse sunt moderate si constau in roseata cu putina durere si/sau ulceratia superficiala a epiteliului din zona tratata. Durerea in timpul aplicarii Condyline este de asteptat. Edemul si balanopostita au fost semnalate la pacientii cu vegetatii mari in pliul preputial. Aceste efecte locale se diminueaza dupa cateva zile de terapie antiinflamatorie topica (de exemplu cu corticosteroizi topici).)))
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente