CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Colpotrophine, capsule




Compozitie - Colpotrophine, capsule
Capsule 10 mg promestrien /capsula. Crema 0,15 g promestrien /tub de 15 g.

Indicatii - Colpotrophine, capsule
Atrofie vaginala prin carenta estrogenica (dispareunie, prurit), intarzierea cicatrizarilor cervico-vaginale si vulvare dupa nastere, interventii chirurgicale, radioterapie. Colpotrophine exercita efecte estrogenice locale la nivelul mucoasei tractului genital feminin, refacand troficitatea. Rezervata pentru o utilizare exclusiv locala Colpotrophine nu antreneaza nici o actiune de tip estrogenic la distanta, in special la nivelul organelor estrogeno-sensibile: uter, san, hipofiza

Mod de administrare - Colpotrophine, capsule
Capsule: o capsula pe zi, in cure de 20 zile. Crema: una sau doua aplicatii pe zi, urmate de un masaj lejer a cantitatii de crema necesara pentru suprafata de tratat. Curele de intretinere sunt necesare daca persista cauza (menopauza, castrare, anticonceptionale estroprogestative, iradieri).

Contraindicatii - Colpotrophine, capsule
Desi nu a fost observat nici un efect sistemic dupa administrarea produsului, este totusi recomandat, ca din motive de prudenta sa nu fie folosit in caz de antecedente de cancer estrogeno-dependent.

- Colpotrophine, capsule


Capsule 10 mg promestrien /capsula. Crema 0,15 g promestrien /tub de 15 g. ))) Indicatii Atrofie vaginala prin carenta estrogenica (dispareunie, prurit), intarzierea cicatrizarilor cervico-vaginale si vulvare dupa nastere, interventii chirurgicale, radioterapie. Colpotrophine exercita efecte estrogenice locale la nivelul mucoasei tractului genital feminin, refacand troficitatea. Rezervata pentru o utilizare exclusiv locala Colpotrophine nu antreneaza nici o actiune de tip estrogenic la distanta, in special la nivelul organelor estrogeno-sensibile: uter, san, hipofiza ))) Mod de administrare Capsule: o capsula pe zi, in cure de 20 zile. Crema: una sau doua aplicatii pe zi, urmate de un masaj lejer a cantitatii de crema necesara pentru suprafata de tratat. Curele de intretinere sunt necesare daca persista cauza (menopauza, castrare, anticonceptionale estroprogestative, iradieri). ))) Contraindicatii Desi nu a fost observat nici un efect sistemic dupa administrarea produsului, este totusi recomandat, ca din motive de prudenta sa nu fie folosit in caz de antecedente de cancer estrogeno-dependent.)))
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente