CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Colospasmin, comprimate
Compozitie - Colospasmin, comprimate
Fiecare comprimat contine 100 mg clorhidrat de mebeverina.

Actiune terapeutica - Colospasmin, comprimate
Colospasmin (clorhidrat de mebeverina) este un antispastic musculotrop selectiv cu actiune directa si specifica asupra musculaturii netede a colonului, in special in caz de hipermotilitate colonica. Fiind un relaxant al muschilor netezi, fara proprietati anticolinergice nu prezinta efecte secundare de tip atropinic si prin urmare nu este contraindicat la bolnavii cu glaucom sau hipertrofie a prostatei.

Indicatii - Colospasmin, comprimate
Sindrom de colon iritabil in forma sa primara; iritarea colonului asociata leziunilor organice ale tractului gastrointestinal, de ex.: diverticuloza sau diverticulita colonului, enterite regionale, boli ale vezicii biliare si ale cailor biliare, ulcer peptic, dizenterie si inflamarea tractului digestiv.

Mod de administrare - Colospasmin, comprimate
1 comprimat de 4 ori pe zi, preferabil cu 20 de minute inainte de mese si de culcare.

Precautii - Colospasmin, comprimate
Colospasmin s-a dovedit a fi bine tolerat in doze terapeutice. Desi experientele pe sobolani si iepuri au demonstrat ca clorhidratul de mebeverina nu este teratogenic, Colospasmin trebuie evitat in timpul sarcinii.

Fiecare comprimat contine 100 mg clorhidrat de mebeverina. Colospasmin (clorhidrat de mebeverina) este un antispastic musculotrop selectiv cu actiune directa si specifica asupra musculaturii netede a colonului, in special in caz de hipermotilitate colonica. Fiind un relaxant al muschilor netezi, fara proprietati anticolinergice nu prezinta efecte secundare de tip atropinic si prin urmare nu este contraindicat la bolnavii cu glaucom sau hipertrofie a prostatei. ))) Indicatii Sindrom de colon iritabil in forma sa primara; iritarea colonului asociata leziunilor organice ale tractului gastrointestinal, de ex.: diverticuloza sau diverticulita colonului, enterite regionale, boli ale vezicii biliare si ale cailor biliare, ulcer peptic, dizenterie si inflamarea tractului digestiv. ))) Mod de administrare 1 comprimat de 4 ori pe zi, preferabil cu 20 de minute inainte de mese si de culcare. ))) Precautii Colospasmin s-a dovedit a fi bine tolerat in doze terapeutice. Desi experientele pe sobolani si iepuri au demonstrat ca clorhidratul de mebeverina nu este teratogenic, Colospasmin trebuie evitat in timpul sarcinii.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente