CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Colomint, capsule gelatinoase enterosolubile




Compozitie - Colomint, capsule gelatinoase enterosolubile
Fiecare capsula Colomint contine ulei de menta (Mentha piperita) 0,2 ml si excipienti (invelisul capsulei): gelatina, glicerol, sorbitol, etilhidroxibenzoat sodic, propilhidroxibenzoat sodic, clorofilina Cu-Na.

Actiune terapeutica - Colomint, capsule gelatinoase enterosolubile
Capsulele de Colomint contin ulei de menta obtinut din frunze de Mentha piperita si cunoscut ca avand proprietati antispastice, carminative (antiflatulente) si coleretice. Fiind enterosolubile, capsulele de Colomint nu se dezintegreaza la nivelul stomacului ci numai cand ajung in interiorul intestinului, unde elibereaza uleiul de menta, acesta determinand aici relaxarea muschilor netezi intestinali, in special cei ai colonului. In plus, uleiul de menta prin efectul carminativ favorizeaza eliminarea gazelor intestinale formate in exces, ceea ce conduce la reducerea balonarii si a disconfortului abdominal. Datorita acestor proprietati, capsulele Colomint sunt benefice in disconfortul abdominal insotit de crampe intestinale, colici si acumulare excesiva de gaze intestinale.

Indicatii - Colomint, capsule gelatinoase enterosolubile
Colon iritabil si enterocolite; colici intestinale; disfunctii digestive asociate acumularii excesive de gaze intestinale, crampelor si spasmelor.

Doze si mod de administrare - Colomint, capsule gelatinoase enterosolubile
Adulti : 1-2 capsule, de 3 ori pe zi, inainte de mese. Copii 12 – 17 ani : 1 capsula de 3 ori pe zi, inainte de mese.

Masuri de precautie - Colomint, capsule gelatinoase enterosolubile
A nu se lasa la indemana copiilor mici. A nu se consuma dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj. A nu se depasi doza zilnica recomandata. Acest supliment alimentar nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat. Capsulele se inghit intregi, fara a fi sparte sau mestecate.

Reactii adverse - Colomint, capsule gelatinoase enterosolubile
Reactiile adverse la uleiul de menta apar foarte rar. Aviz de Notificare Nr. 1760 / 13.12.2006 Prezentare: cutii cu 24 capsule gelatinoase moi entero-solubile. Pastrare: a?se pastra la temperatura camerei. Producator: PHARCO PHARMACEUTICALS, Alexandria, EGIPT Importat de : S.C. Pharco Impex 93 SRL, Str. Coriolan Marcius nr. 23, sector 5, Bucuresti Romania. Tel. 021-3113219. Fax 021-3113258.

Fiecare capsula Colomint contine ulei de menta (Mentha piperita) 0,2 ml si excipienti (invelisul capsulei): gelatina, glicerol, sorbitol, etilhidroxibenzoat sodic, propilhidroxibenzoat sodic, clorofilina Cu-Na. Capsulele de Colomint contin ulei de menta obtinut din frunze de Mentha piperita si cunoscut ca avand proprietati antispastice, carminative (antiflatulente) si coleretice. Fiind enterosolubile, capsulele de Colomint nu se dezintegreaza la nivelul stomacului ci numai cand ajung in interiorul intestinului, unde elibereaza uleiul de menta, acesta determinand aici relaxarea muschilor netezi intestinali, in special cei ai colonului. In plus, uleiul de menta prin efectul carminativ favorizeaza eliminarea gazelor intestinale formate in exces, ceea ce conduce la reducerea balonarii si a disconfortului abdominal. Datorita acestor proprietati, capsulele Colomint sunt benefice in disconfortul abdominal insotit de crampe intestinale, colici si acumulare excesiva de gaze intestinale. ))) Indicatii Colon iritabil si enterocolite; colici intestinale; disfunctii digestive asociate acumularii excesive de gaze intestinale, crampelor si spasmelor. ))) Doze si mod de administrare Adulti : 1-2 capsule, de 3 ori pe zi, inainte de mese. Copii 12 – 17 ani : 1 capsula de 3 ori pe zi, inainte de mese. )))Masuri de precautie A nu se lasa la indemana copiilor mici. A nu se consuma dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj. A nu se depasi doza zilnica recomandata. Acest supliment alimentar nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat. Capsulele se inghit intregi, fara a fi sparte sau mestecate. Reactiile adverse la uleiul de menta apar foarte rar. Aviz de Notificare Nr. 1760 / 13.12.2006 Prezentare: cutii cu 24 capsule gelatinoase moi entero-solubile. Pastrare: a?se pastra la temperatura camerei. Producator: PHARCO PHARMACEUTICALS, Alexandria, EGIPT Importat de : S.C. Pharco Impex 93 SRL, Str. Coriolan Marcius nr. 23, sector 5, Bucuresti Romania. Tel. 021-3113219. Fax 021-3113258.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente