CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Colgast, comprimate de supt




Compozitie - Colgast, comprimate de supt
Comprimate continand hidroxid de aluminiu hidratat (algeldrat) 0,55 g, carbonat de magneziu 0,15 g si hidrolizat total de colagen liofilizat 0,25 g (cutie cu 100 buc.).

Actiune - Colgast, comprimate de supt


terapeutica - Colgast, comprimate de supt
Adsorbant, protector si antiacid gastric de tip neutralizant; hidrolizatul de colagen favorizeaza vindecarea leziunilor mucoasei gastro-duodenale.

Indicatii - Colgast, comprimate de supt
Gastrita hiperacida, boala ulceroasa.

Mod de administrare - Colgast, comprimate de supt
Cate 1 comprimat (se suge sau se sfarama in gura) la 1 ora si 3 ore dupa mese (apoi se reia ciclul masa-antiacid).

Contraindicatii - Colgast, comprimate de supt
Abdomen acut, gastrita hipoacida, stari de hipofosfatemie; prudenta in prezenta insuficientei renale grave (risc de acumulare a magneziului si aluminiului). Antiacidele pe baza de aluminiu si magneziu micsoreaza absorbtia intestinala a tetraciclinelor, digoxinei si altor medicamente (acestea se administreaza cu cel putin o ora inainte sau 3 ore dupa Colgast).

Reactii adverse - Colgast, comprimate de supt
Tratamentul indelungat abuziv poate fi cauza de carenta fosfatica (in intestin se formeaza fosfat de aluminiu insolubil, care se elimina), cu osteoporoza, hipercalciurie si nefrolitiaza secundara.

Comprimate continand hidroxid de aluminiu hidratat (algeldrat) 0,55 g, carbonat de magneziu 0,15 g si hidrolizat total de colagen liofilizat 0,25 g (cutie cu 100 buc.). )))Actiune )))terapeutica Adsorbant, protector si antiacid gastric de tip neutralizant; hidrolizatul de colagen favorizeaza vindecarea leziunilor mucoasei gastro-duodenale. Gastrita hiperacida, boala ulceroasa. )))Mod de administrare Cate 1 comprimat (se suge sau se sfarama in gura) la 1 ora si 3 ore dupa mese (apoi se reia ciclul masa-antiacid). )))Contraindicatii Abdomen acut, gastrita hipoacida, stari de hipofosfatemie; prudenta in prezenta insuficientei renale grave (risc de acumulare a magneziului si aluminiului). Antiacidele pe baza de aluminiu si magneziu micsoreaza absorbtia intestinala a tetraciclinelor, digoxinei si altor medicamente (acestea se administreaza cu cel putin o ora inainte sau 3 ore dupa Colgast). Tratamentul indelungat abuziv poate fi cauza de carenta fosfatica (in intestin se formeaza fosfat de aluminiu insolubil, care se elimina), cu osteoporoza, hipercalciurie si nefrolitiaza secundara.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente