CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Coenzyme q10 (coenzima q10), capsule
Compozitie - Coenzyme q10 (coenzima q10), capsule
Coenzima Q10 (ubiquinona) 15 mg.

Actiune terapeutica - Coenzyme q10 (coenzima q10), capsule
Coenzyma Q10 este o vitamina naturala din clasa ubiquinone, componenta organica esentiala pentru buna functionare a organismului. Este un antioxidant major care intervine in procesele de oxidoreducere celulara. Activa in procesul de fosforilare ADP si trecere in ATP, regleaza metabolismul energetic celular si ajuta la realizarea tuturor reactiilor chimice din organism. Revitalizeaza sistemul imunitar, tonifica inima, normalizeaza presiunea sanguina, inhiba sinteza colesterolului, scade glicemia, creste nivelul de energie din corp, imbunatateste oxigenarea celulara si intarzie efectele imbatranirii naturale.

Indicatii - Coenzyme q10 (coenzima q10), capsule
Preventiv si curativ in: boli cardiovasculare (cardiomiopatie, distrofie musculara, encefalomiopatie mitocondriala, infarct miocardic). Eficienta in tratamentul paradontozei, afectiuni ale ficatului, pancreasului, alergiilor, astmului si diabetului zaharat insulino-dependent. Ca parte integranta in tratamentul bolilor degenerative ale SNC, Alzheimer, schizofreniei, cancerului, SIDA. Poate fi asociata eficient programelor de slabire. Intarzie procesele naturale ale imbatranirii, regleaza metabolismul si mentine un tonus general ridicat.

Mod de administrare - Coenzyme q10 (coenzima q10), capsule
Doza de mentinere: 15-45 mg/zi. Afectiuni usoare ale sistemului imunitar: 60-120 mg/zi. Parodontoze:masaj gingival cu continutul unei capsule de 2-3 ori/zi (nu se consumanimic timp de o ora) concomitent cu administrarea orala. Afectiuni grave: dupa sfatul medicului.

Contraindicatii - Coenzyme q10 (coenzima q10), capsule
Nu exista.

Precautii - Coenzyme q10 (coenzima q10), capsule
In timpul sarcinii si alaptarii, precum si pentru minori, cereti sfatul medicului inainte de administrare. A se feri de accesul copiilor!

Reactii adverse - Coenzyme q10 (coenzima q10), capsule
Nu exista.

- Coenzyme q10 (coenzima q10), capsule


Coenzima Q10 (ubiquinona) 15 mg. Coenzyma Q10 este o vitamina naturala din clasa ubiquinone, componenta organica esentiala pentru buna functionare a organismului. Este un antioxidant major care intervine in procesele de oxidoreducere celulara. Activa in procesul de fosforilare ADP si trecere in ATP, regleaza metabolismul energetic celular si ajuta la realizarea tuturor reactiilor chimice din organism. Revitalizeaza sistemul imunitar, tonifica inima, normalizeaza presiunea sanguina, inhiba sinteza colesterolului, scade glicemia, creste nivelul de energie din corp, imbunatateste oxigenarea celulara si intarzie efectele imbatranirii naturale. Preventiv si curativ in: boli cardiovasculare (cardiomiopatie, distrofie musculara, encefalomiopatie mitocondriala, infarct miocardic). Eficienta in tratamentul paradontozei, afectiuni ale ficatului, pancreasului, alergiilor, astmului si diabetului zaharat insulino-dependent. Ca parte integranta in tratamentul bolilor degenerative ale SNC, Alzheimer, schizofreniei, cancerului, SIDA. Poate fi asociata eficient programelor de slabire. Intarzie procesele naturale ale imbatranirii, regleaza metabolismul si mentine un tonus general ridicat. ))) Mod de administrare Doza de mentinere: 15-45 mg/zi. Afectiuni usoare ale sistemului imunitar: 60-120 mg/zi. Parodontoze:masaj gingival cu continutul unei capsule de 2-3 ori/zi (nu se consumanimic timp de o ora) concomitent cu administrarea orala. Afectiuni grave: dupa sfatul medicului. ))) Contraindicatii Nu exista. )))Precautii In timpul sarcinii si alaptarii, precum si pentru minori, cereti sfatul medicului inainte de administrare. A se feri de accesul copiilor! Nu exista.)))
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente