CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Cod liver oil sursa naturala, capsule
Compozitie - Cod liver oil sursa naturala, capsule
Capsule gelatinoase continand ulei de ficat de morun echivalent a 1250 UI Vitamina A si 100 UI Vitamina D.

Actiune terapeutica - Cod liver oil sursa naturala, capsule
Potenteazaabsorbtia intestinala si depunerea calciului in oase (Vitamina D), areactiune trofica asupra epiteliilor, este parte constitutiva apigmentilor fotosensibili ai retinei (Vitamina A).

Indicatii - Cod liver oil sursa naturala, capsule
Profilaxia si tratamentul rahitismului, tetaniei, distrofiei osoase. Carente de Vitamina A si Vitamina D, in timpul cresterii si a sarcinii. Ca adjuvant in tratamentul starilor infectioase prelungite, a disfunctiilor hepatice, a hipertiroidismului, a enteritelor regionale, a afectiunilor pancreatice si a fibrozei chistice.

Mod de administrare - Cod liver oil sursa naturala, capsule
Adulti: 2 capsule pe zi. Copii: - 2 - 7 ani: 1 capsula pe zi. - 7-15 ani: 1-2 capsule pe zi.

Contraindicatii - Cod liver oil sursa naturala, capsule
Hipervitaminoza A si D, hipercalcemie, hipercalciurie, litiaza calcica, hipersensibilitate la Vitamina D.

Reactii adverse - Cod liver oil sursa naturala, capsule
Dozele excesive pot provoca fenomene de hiper-vitaminoza A si D.

Capsule gelatinoase continand ulei de ficat de morun echivalent a 1250 UI Vitamina A si 100 UI Vitamina D. Potenteazaabsorbtia intestinala si depunerea calciului in oase (Vitamina D), areactiune trofica asupra epiteliilor, este parte constitutiva apigmentilor fotosensibili ai retinei (Vitamina A). Profilaxia si tratamentul rahitismului, tetaniei, distrofiei osoase. Carente de Vitamina A si Vitamina D, in timpul cresterii si a sarcinii. Ca adjuvant in tratamentul starilor infectioase prelungite, a disfunctiilor hepatice, a hipertiroidismului, a enteritelor regionale, a afectiunilor pancreatice si a fibrozei chistice. )))Mod de administrare Adulti: 2 capsule pe zi. Copii: - 2 - 7 ani: 1 capsula pe zi. - 7-15 ani: 1-2 capsule pe zi. )))Contraindicatii Hipervitaminoza A si D, hipercalcemie, hipercalciurie, litiaza calcica, hipersensibilitate la Vitamina D. Dozele excesive pot provoca fenomene de hiper-vitaminoza A si D.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente