CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Coaxil, drajeuri




Compozitie - Coaxil, drajeuri
Cutie cu 30 drajeuri. Fiecare drajeu contine: tianeptina (DCI), sare de sodiu 12,5 mg.

Actiune terapeutica - Coaxil, drajeuri
Antidepresiv anxiolitic si redinamizant.

Indicatii - Coaxil, drajeuri
Coaxilul este indicat in tratamentul starilor depresive, starilor anxio-depresive cu tulburari digestive, starilor anxio-depresive la alcoolici, in special in perioada de sevraj.

Mod de administrare - Coaxil, drajeuri
Conform prescriptiei medicului. Posologia actuala este de 3 comprimate pe zi, 1 comprimat dimineata, la pranz si seara, inaintea meselor. La persoanele alcoolice, cirotice sau nu, nici o adaptare posologica nu este necesara. La persoane mai in varsta de 70 de ani si in caz de insuficienta renala, posologia poate fi redusa la 2 comprimate pe zi.

Contraindicatii - Coaxil, drajeuri
Coaxilul nu poate fi utilizat in cazurile urmatoare: sarcina si alaptare, la copiii sub 15 ani, in asociere cu I.M.A.O.

Precautii - Coaxil, drajeuri
In caz de anestezie generala, este recomandat sa se previna anestezistul reanimator si sa se opreasca tratamentul 24 sau 48 ore, inainte de interventie. Nu se poate opri brusc tratamentul, se diminueaza posologia timp de 7 -14 zile. Interactiuni medicamentoase: Se informeaza medicul sau farmacistul daca luati un alt medicament. Efecte asupra capacitatii de condus a vehiculelor sau utilizarii altor masini. La anumiti pacienti se poate manifesta o scadere a vigilentei. Poate aparea somnolenta la conducatorii de vehicule sau alte masini.

Reactii adverse - Coaxil, drajeuri
Coaxilul poate da efecte mai mult sau mai putin jenante: dureri abdominale, greturi, varsaturi, constipatie, uscaciunea gurii, pierderea apetitului, insomnie, somnolenta, oboseala, palpitatii, dureri de cap, vertije, ameteli, jena respiratorie, dureri musculare sau articulare. Se avertizeaza medicul.

- Coaxil, drajeuri


Cutie cu 30 drajeuri. Fiecare drajeu contine: tianeptina (DCI), sare de sodiu 12,5 mg. ))) Actiune terapeutica Antidepresiv anxiolitic si redinamizant. ))) Indicatii Coaxilul este indicat in tratamentul starilor depresive, starilor anxio-depresive cu tulburari digestive, starilor anxio-depresive la alcoolici, in special in perioada de sevraj. ))) Mod de administrare Conform prescriptiei medicului. Posologia actuala este de 3 comprimate pe zi, 1 comprimat dimineata, la pranz si seara, inaintea meselor. La persoanele alcoolice, cirotice sau nu, nici o adaptare posologica nu este necesara. La persoane mai in varsta de 70 de ani si in caz de insuficienta renala, posologia poate fi redusa la 2 comprimate pe zi. ))) Contraindicatii((( Coaxilul nu poate fi utilizat in cazurile urmatoare: sarcina si alaptare, la copiii sub 15 ani, in asociere cu I.M.A.O. )))Precautii In caz de anestezie generala, este recomandat sa se previna anestezistul reanimator si sa se opreasca tratamentul 24 sau 48 ore, inainte de interventie. Nu se poate opri brusc tratamentul, se diminueaza posologia timp de 7 -14 zile. Interactiuni medicamentoase: Se informeaza medicul sau farmacistul daca luati un alt medicament. Efecte asupra capacitatii de condus a vehiculelor sau utilizarii altor masini. La anumiti pacienti se poate manifesta o scadere a vigilentei. Poate aparea somnolenta la conducatorii de vehicule sau alte masini. Coaxilul poate da efecte mai mult sau mai putin jenante: dureri abdominale, greturi, varsaturi, constipatie, uscaciunea gurii, pierderea apetitului, insomnie, somnolenta, oboseala, palpitatii, dureri de cap, vertije, ameteli, jena respiratorie, dureri musculare sau articulare. Se avertizeaza medicul.)))
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente