CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Clotrimazol, comprimate vaginale
Compozitie - Clotrimazol, comprimate vaginale
Comprimate vaginale continand 0,100 g de Clotrimazol. Solutie pentru uz extern continand clotrimazol 1 g/100 ml

Actiune terapeutica - Clotrimazol, comprimate vaginale
Chimioterapic, antimicotic si antiparazitar, activ fata de unii germeni microbieni gram pozitivi (streptococ si stafilococ). Toleranta generala si locala este buna; preparatul nu se absoarbe prin mucoasa genitala si nu da efecte sistemice.

Indicatii - Clotrimazol, comprimate vaginale
Candidoza vaginala; tricomoniaza.

Mod de administrare - Clotrimazol, comprimate vaginale
Comprimatele se introduc intravaginal, obisnuit unul, seara la culcare, timp de 6 zile (la nevoie 2/zi, dimineata si seara, 6-12 zile). In tricomoniaza sau in cazul asocierii candidozei cu tricomoniaza se recomanda administrarea concomitenta de metronidazol, per os, in doze uzuale, de asemenea, timp de 6 zile.Solutia se aplica local, de 2-3 ori/zi, pana la 4 saptamani.

Contraindicatii - Clotrimazol, comprimate vaginale
Alergie la clotrimazolum. In primul trimestru al sarcinii administrarea este permisa numai la recomandarea expresa a medicului curant; in timpul menstrelor.

Reactii adverse - Clotrimazol, comprimate vaginale
Rareori senzatii locale de arsura sau usturime.

Comprimate vaginale continand 0,100 g de Clotrimazol. Solutie pentru uz extern continand clotrimazol 1 g/100 ml Chimioterapic, antimicotic si antiparazitar, activ fata de unii germeni microbieni gram pozitivi (streptococ si stafilococ). Toleranta generala si locala este buna; preparatul nu se absoarbe prin mucoasa genitala si nu da efecte sistemice. ))) Indicatii Candidoza vaginala; tricomoniaza. ))) Mod de administrare Comprimatele se introduc intravaginal, obisnuit unul, seara la culcare, timp de 6 zile (la nevoie 2/zi, dimineata si seara, 6-12 zile). In tricomoniaza sau in cazul asocierii candidozei cu tricomoniaza se recomanda administrarea concomitenta de metronidazol, per os, in doze uzuale, de asemenea, timp de 6 zile.Solutia se aplica local, de 2-3 ori/zi, pana la 4 saptamani. ))) Contraindicatii Alergie la clotrimazolum. In primul trimestru al sarcinii administrarea este permisa numai la recomandarea expresa a medicului curant; in timpul menstrelor. Rareori senzatii locale de arsura sau usturime.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente