CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Clorura de etil, spray
Compozitie - Clorura de etil, spray
Flacon pulverizator a 50 g clorura de etil pura.

Actiune terapeutica - Clorura de etil, spray
Aplicata local, pe piele sau unele mucoase, provoaca hipoestezie prin refrigeratie, care se mentine timp scurt; inhalat provoaca repede anestezie generala.

Indicatii - Clorura de etil, spray
In aplicare locala, pentru incizia flegmoanelor sau alte interventii chirurgicale de foarte scurta durata, pentru linistirea durerii in entorse, mialgii etc.

Mod de administrare - Clorura de etil, spray
In aplicatii locale, sub forma de jet (pentru anestezie locala).

Contraindicatii - Clorura de etil, spray
Nu se foloseste pentru anestezie generala; inhalarea este contraindicata la cardiaci, hepatici, renali si pulmonari.

Reactii adverse - Clorura de etil, spray
Aplicarea excesiva a jetului de kelen poate fi cauza de degeraturi. Inhalat este foarte periculos din cauza toxicitatii mari, a desfasurarii rapide a fazelor anesteziei generale si a actiunii iritante intense.

- Clorura de etil, spray


Flacon pulverizator a 50 g clorura de etil pura. Aplicata local, pe piele sau unele mucoase, provoaca hipoestezie prin refrigeratie, care se mentine timp scurt; inhalat provoaca repede anestezie generala. In aplicare locala, pentru incizia flegmoanelor sau alte interventii chirurgicale de foarte scurta durata, pentru linistirea durerii in entorse, mialgii etc. ))) Mod de administrare In aplicatii locale, sub forma de jet (pentru anestezie locala). ))) Contraindicatii Nu se foloseste pentru anestezie generala; inhalarea este contraindicata la cardiaci, hepatici, renali si pulmonari. Aplicarea excesiva a jetului de kelen poate fi cauza de degeraturi. Inhalat este foarte periculos din cauza toxicitatii mari, a desfasurarii rapide a fazelor anesteziei generale si a actiunii iritante intense.)))
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente