CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Clorfenoxamina, drajeuri




Compozitie - Clorfenoxamina, drajeuri
Drajeuri continand 200 mg clorhidrat de clorfenoxamina.

Actiune terapeutica - Clorfenoxamina, drajeuri
Preparatul are doua actiuni principale: antihistaminica si anticolinergica. In plus are efecte anestezice locale si sedative (efectul sedativ poate fi neutralizat, la nevoie, prin administrare de cafeina sau teofilina).

Indicatii - Clorfenoxamina, drajeuri
Astm bronsic, febra de fan, migrene si cefalee cu substrat alergic gastroenteropatii de natura alergica, boala serului, soc anafilactic, edem Quincke, dermatoze alergice (urticarie, eczeme etc.), prurit de diferite cauze, disgravidie, boala de radiatii, accidente posthemo-transfuzionale, hipersensibilitatea medicamentoasa, intepaturi de insecte, degeraturi, insolatie. Hiperexcitabilitate nervoasa, iritabilitate.

Mod de administrare - Clorfenoxamina, drajeuri
In principiu, tratamentul trebuie strict individualizat. Se recomanda ca titlu de orientare: Adulti :1-2 drajeuri de 2-3 ori pe zi. Copii: Sub 2 ani- 1/4 din doza adultului; 2-5 ani- 1/3 din doza adultului; 5-10 ani- 1/2 din doza adultului.

Contraindicatii - Clorfenoxamina, drajeuri
Se administreaza cu prudenta la conducatorii auto si la persoanele care exercita alte profesii ce necesita o perfecta coordonare neuromotorie.

Drajeuri continand 200 mg clorhidrat de clorfenoxamina. Preparatul are doua actiuni principale: antihistaminica si anticolinergica. In plus are efecte anestezice locale si sedative (efectul sedativ poate fi neutralizat, la nevoie, prin administrare de cafeina sau teofilina). ))) Indicatii Astm bronsic, febra de fan, migrene si cefalee cu substrat alergic gastroenteropatii de natura alergica, boala serului, soc anafilactic, edem Quincke, dermatoze alergice (urticarie, eczeme etc.), prurit de diferite cauze, disgravidie, boala de radiatii, accidente posthemo-transfuzionale, hipersensibilitatea medicamentoasa, intepaturi de insecte, degeraturi, insolatie. Hiperexcitabilitate nervoasa, iritabilitate. )))Mod de administrare In principiu, tratamentul trebuie strict individualizat. Se recomanda ca titlu de orientare: Adulti :1-2 drajeuri de 2-3 ori pe zi. Copii: Sub 2 ani- 1/4 din doza adultului; 2-5 ani- 1/3 din doza adultului; 5-10 ani- 1/2 din doza adultului. )))Contraindicatii Se administreaza cu prudenta la conducatorii auto si la persoanele care exercita alte profesii ce necesita o perfecta coordonare neuromotorie.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente