CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Clordet, solutie


Dezinfectant-detergent concentrat pentru suprafete.

Prezentare - Clordet, solutie
Flacoane de 1 l, canistre de 5 l si butelii de 60 l din polietilena.

Compozitie - Clordet, solutie
Cloramina B, substanta tensioactiva neionica, alcool izopropilic.

Actiune - Clordet, solutie
Bactericid si fungicid activ fata de: Escherichia coli, Pseudomonas aeruginosa, Staphylococcus aureus, Candida albicans.

Utilizare - Clordet, solutie
Pentru suprafete tari (faianta, ciment, gresie, lemn, linoleum, tabla galvanizata, otel inoxidabil, metal emailat, material plastic) se folosesc 5-10 ml Clordet/100 ml apa, timp de actiune 1 ora si clatire cu apa. Pentru inmuierea si prespalarea lenjeriei albe din bumbac sau bumbac in amestec cu poliester, se folosesc 20 g Clordet/1 l apa; timp de actiune: la inmuiere - minimum 1 ora, la prespalare in masini - conform programului. Atentie! Se vor folosi manusi de cauciuc.

Dezinfectant-detergent concentrat pentru suprafete. )))Prezentare Flacoane de 1 l, canistre de 5 l si butelii de 60 l din polietilena. Cloramina B, substanta tensioactiva neionica, alcool izopropilic. )))Actiune Bactericid si fungicid activ fata de: Escherichia coli, Pseudomonas aeruginosa, Staphylococcus aureus, Candida albicans. )))Utilizare Pentru suprafete tari (faianta, ciment, gresie, lemn, linoleum, tabla galvanizata, otel inoxidabil, metal emailat, material plastic) se folosesc 5-10 ml Clordet/100 ml apa, timp de actiune 1 ora si clatire cu apa. Pentru inmuierea si prespalarea lenjeriei albe din bumbac sau bumbac in amestec cu poliester, se folosesc 20 g Clordet/1 l apa; timp de actiune: la inmuiere - minimum 1 ora, la prespalare in masini - conform programului. Atentie! Se vor folosi manusi de cauciuc.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente