CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Clofedin, drajeuri
Compozitie - Clofedin, drajeuri
Drajeuri continand clofezona 200 mg (flac. cu 50 buc). Supozitoare continand clofezon 400 mg.

Actiune terapeutica - Clofedin, drajeuri
Combinatie echimoleculara de fenilbutazona si clofexamina, are actiune antiinflamatorie si analgezica.

Indicatii - Clofedin, drajeuri
Afectiuni reumatice articulare inflamatorii, puseuri inflamatorii si dureroase ale artrozelor, reumatisme abarticulare; flebite superficiale si periflebite, tromboza hemoroidala; accesul de guta.

Mod de administrare - Clofedin, drajeuri
Oral, cate 1-2 drajeuri de 3 ori/zi (la mese) sau 1-2 drajeuri dimineata si la pranz si un supozitor la culcare. Un supozitor la culcare.

Contraindicatii - Clofedin, drajeuri
Aceleasi ca pentru Fenilbutazona.

Reactii adverse - Clofedin, drajeuri
Aceleasi ca pentru Fenilbutazona, dar este mai bine suportat.

Drajeuri continand clofezona 200 mg (flac. cu 50 buc). Supozitoare continand clofezon 400 mg. Combinatie echimoleculara de fenilbutazona si clofexamina, are actiune antiinflamatorie si analgezica. ))) Indicatii Afectiuni reumatice articulare inflamatorii, puseuri inflamatorii si dureroase ale artrozelor, reumatisme abarticulare; flebite superficiale si periflebite, tromboza hemoroidala; accesul de guta. ))) Mod de administrare Oral, cate 1-2 drajeuri de 3 ori/zi (la mese) sau 1-2 drajeuri dimineata si la pranz si un supozitor la culcare. Un supozitor la culcare. ))) Contraindicatii Aceleasi ca pentru Fenilbutazona. Aceleasi ca pentru Fenilbutazona, dar este mai bine suportat.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente