CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Claritromicina, suspensie uz pediatric
Compozitie - Claritromicina, suspensie uz pediatric
Suspensie de uz pediatric. Flacoane, continând dupa reconstituire 60 si 100 ml suspensie -Claritromicina 125 mg/5 ml.

Actiune terapeutica - Claritromicina, suspensie uz pediatric
Claritromicina este un antibiotic apartinând familiei macrolidelor. .

Indicatii - Claritromicina, suspensie uz pediatric
Tratamentul infectiilor cu germeni sensibili la Claritromicina. Infectiile tractului nazofaringian (amigdalite, faringite), si ale sinusurilor paranazale. Infectiile tractului respirator inferior: bronsite, pneumonii bacteriene si pneumonii atipice. Infectii ale pielii: impetigo, erizipel, foliculite, furunculoze si placi septice.

Mod de administrare - Claritromicina, suspensie uz pediatric
Doza zilnica în mod uzual recomandata este de 15 mg/kg corp/zi, fractionata la 12 ore.

Supradozare - Claritromicina, suspensie uz pediatric
Daca au fost ingerate doze mari de Claritromicina, pot surveni tulburari gastro-intestinale. Pot surveni de asemenea reactii sistemice, care trebuie tratate imediat cu spalaturi gastrice si prin masuri de sustinere. Deoarece Claritromicina nu poate fi eliminata din organism prin hemodializa sau prin dializa peritoneala, este necesar sa fie luate masuri energice pentru eliminarea din tractul digestiv a drogului înca neabsorbit, aplicând în acelasi timp o terapie simptomatica adecvata.

Contraindicatii - Claritromicina, suspensie uz pediatric
Claritromicina este contraindicata la pacientii cu hipersensibilitate la macrolide. Sarcina. Alaptare. Insuficienta hepatica severa.

Reactii adverse - Claritromicina, suspensie uz pediatric
Dupa administrarea orala a Claritromicinei, s-au raportat unele tulburari gastro-intestinale (greata, pirozis, dureri abdominale, diaree), cefalee si rash cutanat. Ca si în cazul altor antibiotice, în timpul tratamentului cu Claritromicina se pot rareori înregistra suprainfectii cu bacterii rezistente sau cu fungi, necesitând întreruperea administrarii si adoptarea unei conduite terapeutice adecvate.

Suspensie de uz pediatric. Flacoane, continând dupa reconstituire 60 si 100 ml suspensie -Claritromicina 125 mg/5 ml. Claritromicina este un antibiotic apartinând familiei macrolidelor. . Tratamentul infectiilor cu germeni sensibili la Claritromicina. Infectiile tractului nazofaringian (amigdalite, faringite), si ale sinusurilor paranazale. Infectiile tractului respirator inferior: bronsite, pneumonii bacteriene si pneumonii atipice. Infectii ale pielii: impetigo, erizipel, foliculite, furunculoze si placi septice. )))Mod de administrare Doza zilnica în mod uzual recomandata este de 15 mg/kg corp/zi, fractionata la 12 ore. )))Supradozare Daca au fost ingerate doze mari de Claritromicina, pot surveni tulburari gastro-intestinale. Pot surveni de asemenea reactii sistemice, care trebuie tratate imediat cu spalaturi gastrice si prin masuri de sustinere. Deoarece Claritromicina nu poate fi eliminata din organism prin hemodializa sau prin dializa peritoneala, este necesar sa fie luate masuri energice pentru eliminarea din tractul digestiv a drogului înca neabsorbit, aplicând în acelasi timp o terapie simptomatica adecvata. )))Contraindicatii Claritromicina este contraindicata la pacientii cu hipersensibilitate la macrolide. Sarcina. Alaptare. Insuficienta hepatica severa. Dupa administrarea orala a Claritromicinei, s-au raportat unele tulburari gastro-intestinale (greata, pirozis, dureri abdominale, diaree), cefalee si rash cutanat. Ca si în cazul altor antibiotice, în timpul tratamentului cu Claritromicina se pot rareori înregistra suprainfectii cu bacterii rezistente sau cu fungi, necesitând întreruperea administrarii si adoptarea unei conduite terapeutice adecvate.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente