CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Chamomillae flos floare de musetel, fragmente




Compozitie - Chamomillae flos floare de musetel, fragmente
Pulvis obtinut din inflorescentele plantei Matricaria Chamomilla L. - musetel, familia Asteraceae.

Actiune terapeutica - Chamomillae flos floare de musetel, fragmente
Antiseptic, antispastic, antiinflamator, cicatrizant datorita uleiului volatil bogat in azulene.

Indicatii - Chamomillae flos floare de musetel, fragmente
Uz intern - se recomanda pentru tratamentul gastritelor, enterocolitelor, dismenoreelor, colicilor intestinali, diareei, infectiilor renale, astmului bronsic si in boli de ficat. In raceli si gripa, ceaiul de musetel provoaca transpiratia, ceea ce face sa scada febra. Uz extern - se utilizeaza in tratamentul unor eczeme, ulceratii, rani purulente, leucoree, hemoroizi, conjunctivite, stomatite, abcese dentare, laringite. In cosmetica se utilizeaza ca emolient, antiseptic si decongestiv in tratarea tenurilor inrosite; tonic capilar.

Mod de administrare - Chamomillae flos floare de musetel, fragmente
Uz intern - 2 - 3 cani pe zi. Uz extern - comprese, spalaturi vaginale, bai de ochi, gargara. Cosmetica - se aplica comprese cu infuzie pe tenurile inrosite sau iradiate; pentru tonifierea parului se fac spalaturi ale parului cu infuzie concentrata.

Pulvis obtinut din inflorescentele plantei Matricaria Chamomilla L. - musetel, familia Asteraceae. Antiseptic, antispastic, antiinflamator, cicatrizant datorita uleiului volatil bogat in azulene. Uz intern - se recomanda pentru tratamentul gastritelor, enterocolitelor, dismenoreelor, colicilor intestinali, diareei, infectiilor renale, astmului bronsic si in boli de ficat. In raceli si gripa, ceaiul de musetel provoaca transpiratia, ceea ce face sa scada febra. Uz extern - se utilizeaza in tratamentul unor eczeme, ulceratii, rani purulente, leucoree, hemoroizi, conjunctivite, stomatite, abcese dentare, laringite. In cosmetica se utilizeaza ca emolient, antiseptic si decongestiv in tratarea tenurilor inrosite; tonic capilar. )))Mod de administrare Uz intern - 2 - 3 cani pe zi. Uz extern - comprese, spalaturi vaginale, bai de ochi, gargara. Cosmetica - se aplica comprese cu infuzie pe tenurile inrosite sau iradiate; pentru tonifierea parului se fac spalaturi ale parului cu infuzie concentrata.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente