CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Cevisol, granule




Compozitie - Cevisol, granule
Extract de Hippophae rhamnoides, dextroza.

Actiune terapeutica - Cevisol, granule
Procedeul original de extractie al fructelor proaspete de catina duce la obtinerea unui extract integral care conserva in totalitate calitatile terapeutice si nutritive ale produsului vegetal. Catina este o adevarata polivitamina naturala. Contine cantitati mari de vitamina C, vitaminele B1, B2, PP, P, caroten, acizi organici, microelemente. Cevisol are actiune reconfortanta, vitaminizanta.

Indicatii - Cevisol, granule
Avitaminoza, lipsa poftei de mancare, convalescenta.

Mod de utilizare - Cevisol, granule
3 lingurite pe zi pentru copii si adulti. Poate fi utilizat drept supliment alimentar pentru copii si sportivi care sustin un efort fizic si intelectual intens.

Extract de Hippophae rhamnoides, dextroza. Procedeul original de extractie al fructelor proaspete de catina duce la obtinerea unui extract integral care conserva in totalitate calitatile terapeutice si nutritive ale produsului vegetal. Catina este o adevarata polivitamina naturala. Contine cantitati mari de vitamina C, vitaminele B1, B2, PP, P, caroten, acizi organici, microelemente. Cevisol are actiune reconfortanta, vitaminizanta. ))) Indicatii Avitaminoza, lipsa poftei de mancare, convalescenta. )))Mod de utilizare 3 lingurite pe zi pentru copii si adulti. Poate fi utilizat drept supliment alimentar pentru copii si sportivi care sustin un efort fizic si intelectual intens.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente