CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Cevinolon, crema




Compozitie - Cevinolon, crema
10 grame crema contin: Aciclovir 0,5 g. Excipienti q.s.

Actiune terapeutica - Cevinolon, crema
Aciclovir este o substanta activa impotriva Herpes-simplex de tip I si II si impotriva virusului ce provoaca varicela si Herpes zoster. Toxicitatea substantei este redusa. Aciclovir este convertit in omologul sau activ (trifosfat) dupa patrunderea in celulele infectate cu Herpes-virus. Aciclovir-trifosfat actioneaza ca inhibitor al ADN-polimerazei inhiband replicarea ADN-viral, fara sa afecteze functionarea normala a celulelor umane.

Indicatii - Cevinolon, crema
Infectiile pielii cauzate de Herpes-simplex virus, atat in infectiile recurente labiale si genitale cu acest virus, dar numai la pacientii care prezinta raspuns imun eficient.

Mod de administrare - Cevinolon, crema
Adulti si copii: aplicatii locale pe piele de 5 ori pe zi (la 4 ore) timp de 5 zile. Daca simptomele nu dispar complet, terapia poate fi continuata inca 10 zile.

Contraindicatii - Cevinolon, crema
Hipersensibilitate cunoscuta la aciclovir sau la propilenglicol.

Reactii adverse - Cevinolon, crema
Dupa aplicarea Cevinolon crema pacientii pot simti usoare senzatii de durere, inflamare sau intepaturi. De asemenea, exceptional, mai pot aparea: eritem, uscarea sau exfolierea usoara a pielii.

- Cevinolon, crema


10 grame crema contin: Aciclovir 0,5 g. Excipienti q.s. Aciclovir este o substanta activa impotriva Herpes-simplex de tip I si II si impotriva virusului ce provoaca varicela si Herpes zoster. Toxicitatea substantei este redusa. Aciclovir este convertit in omologul sau activ (trifosfat) dupa patrunderea in celulele infectate cu Herpes-virus. Aciclovir-trifosfat actioneaza ca inhibitor al ADN-polimerazei inhiband replicarea ADN-viral, fara sa afecteze functionarea normala a celulelor umane. ))) Indicatii Infectiile pielii cauzate de Herpes-simplex virus, atat in infectiile recurente labiale si genitale cu acest virus, dar numai la pacientii care prezinta raspuns imun eficient. ))) Mod de administrare Adulti si copii: aplicatii locale pe piele de 5 ori pe zi (la 4 ore) timp de 5 zile. Daca simptomele nu dispar complet, terapia poate fi continuata inca 10 zile. ))) Contraindicatii Hipersensibilitate cunoscuta la aciclovir sau la propilenglicol. Dupa aplicarea Cevinolon crema pacientii pot simti usoare senzatii de durere, inflamare sau intepaturi. De asemenea, exceptional, mai pot aparea: eritem, uscarea sau exfolierea usoara a pielii.)))
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente