CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Cetrimide, crema




Compozitie - Cetrimide, crema
Apa purificata, parafina, cetostearyl alcool, cetrimide, Lavandula angustifolia oil (ulei de levantica), p-chloro-m-cresol.

Mecanism de actiune - Cetrimide, crema
CETRIMIDE crema este un produs de curatare a pielii si protectie anti-bacteriana, continand cetrimide, ce actioneaza pe o gama larga de germeni gram-pozitivi si gram-negativi. Substanta activa este inglobata intr-o baza non-grasa si usor de spalat. Crema CETRIMIDE este bine tolerata pe piele, fiind compatibila cu pH-ul normal al pielii si nu produce iritatii chiar si in cazul utilizarii indelungate. CETRIMIDE crema asigura protectia fata de infectarea leziunilor de tip taieturi superficiale sau zgarieturi; este benefica in cazul persoanelor imobilizate la pat, pentru a curata eficient pielea de germeni, contribuind astfel la prevenirea aparitiei escarelor (ulceratii de decubit/ de presiune). De asemenea este utilizata pentru protectie antibacteriana in cazul arsurilor superficiale si pentru indepartarea crustelor de pe piele.

Doze si mod de administrare - Cetrimide, crema
Se aplica pe piele o pelicula fina de crema, de 2-3 ori pe zi si se maseaza usor. Crema se va aplica pe pielea curata, care nu prezinta urme de detergenti sau sapun.

Masuri de precautie - Cetrimide, crema
Crema nu se aplica la nivelul ochilor. A se pastra la temperatura de 15-25C. A nu se folosi dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj. A nu se lasa la indemana copiilor. Ambalaj: tub cu 20 g crema.Notificare M.S. nr. 4290 / 28.11.2007 Importat de S.C. Pharco Impex 93 SRL, Str. Coriolan Marcius nr. 23, sector 5, Bucuresti, Romania. Tel. 021-311.32.19; 021-311.32.21; Fax 021-311.32.58. Produs de Pharco Pharmaceuticals, Alexandria, Egipt.

Apa purificata, parafina, cetostearyl alcool, cetrimide, Lavandula angustifolia oil (ulei de levantica), p-chloro-m-cresol.)))Mecanism de actiune CETRIMIDE crema este un produs de curatare a pielii si protectie anti-bacteriana, continand cetrimide, ce actioneaza pe o gama larga de germeni gram-pozitivi si gram-negativi. Substanta activa este inglobata intr-o baza non-grasa si usor de spalat. Crema CETRIMIDE este bine tolerata pe piele, fiind compatibila cu pH-ul normal al pielii si nu produce iritatii chiar si in cazul utilizarii indelungate. CETRIMIDE crema asigura protectia fata de infectarea leziunilor de tip taieturi superficiale sau zgarieturi; este benefica in cazul persoanelor imobilizate la pat, pentru a curata eficient pielea de germeni, contribuind astfel la prevenirea aparitiei escarelor (ulceratii de decubit/ de presiune). De asemenea este utilizata pentru protectie antibacteriana in cazul arsurilor superficiale si pentru indepartarea crustelor de pe piele.)))Doze si mod de administrare Se aplica pe piele o pelicula fina de crema, de 2-3 ori pe zi si se maseaza usor. Crema se va aplica pe pielea curata, care nu prezinta urme de detergenti sau sapun. )))Masuri de precautie Crema nu se aplica la nivelul ochilor. A se pastra la temperatura de 15-25C. A nu se folosi dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj. A nu se lasa la indemana copiilor. Ambalaj: tub cu 20 g crema.Notificare M.S. nr. 4290 / 28.11.2007 Importat de S.C. Pharco Impex 93 SRL, Str. Coriolan Marcius nr. 23, sector 5, Bucuresti, Romania. Tel. 021-311.32.19; 021-311.32.21; Fax 021-311.32.58. Produs de Pharco Pharmaceuticals, Alexandria, Egipt.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente