CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Cetrimide, crema




Compozitie - Cetrimide, crema
Fiecare gram contine: cetrimid 10 mg.

Actiune terapeutica - Cetrimide, crema
Cetrimid crema este un agent de curatire a pielii cu puternic efect bactericid. Cetrimidul este un puternic antiseptic din clasa sarurilor cu aternare de amoniu cu puternic efect bactericid pe o gama larga de germeni, incluzand bacterii gram pozitive si gram negative. Cetrimidul actioneaza prin afectarea permeabilitatii membranei celulare, cu eliberarea continutului acesteia. Cetrimid crema este bine tolerata. Este compatibila cu pH-ul normal al pielii si nu da nici un fel de iritatie, chiar si dupa folosire indelungata.

Indicatii - Cetrimide, crema
Curatirea ranilor, zgarieturilor si arsurilor; curatirea preoperatorie a pielii; indepartarea crustelor si escoriatiilor din unele boli de piele.

Mod de administrare - Cetrimide, crema
O pelicula fina de crema se aplica pe zona afectata a pielii. Pentru o actiune bactericida maxima, aria afectata trebuie sa nu contina urme de sapun, deoarece acesta poate scadea activitatea bactericida a cetrimidului. Crema nu se va aplica la nivelul ochilor.

Fiecare gram contine: cetrimid 10 mg. Cetrimid crema este un agent de curatire a pielii cu puternic efect bactericid. Cetrimidul este un puternic antiseptic din clasa sarurilor cu aternare de amoniu cu puternic efect bactericid pe o gama larga de germeni, incluzand bacterii gram pozitive si gram negative. Cetrimidul actioneaza prin afectarea permeabilitatii membranei celulare, cu eliberarea continutului acesteia. Cetrimid crema este bine tolerata. Este compatibila cu pH-ul normal al pielii si nu da nici un fel de iritatie, chiar si dupa folosire indelungata. ))) Indicatii Curatirea ranilor, zgarieturilor si arsurilor; curatirea preoperatorie a pielii; indepartarea crustelor si escoriatiilor din unele boli de piele. )))Mod de administrare O pelicula fina de crema se aplica pe zona afectata a pielii. Pentru o actiune bactericida maxima, aria afectata trebuie sa nu contina urme de sapun, deoarece acesta poate scadea activitatea bactericida a cetrimidului. Crema nu se va aplica la nivelul ochilor.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente