CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Cesol r, comprimate filmate




Compozitie - Cesol r, comprimate filmate
1 tableta contine 150 mg praziquantel.

Indicatii - Cesol r, comprimate filmate
Infectii determinate de taenia saginata, taenia solium, hymenolepsis nana, diphyllobothrium pacificum.

Mod de administrare - Cesol r, comprimate filmate
Cesol se administreaza intr-o singura doza. In infectiile determinate de taenia saginata, taenia solium si diphyllobothrium pacificum se vor administra 10 mg/kg corp. In infectiile determinate de hymenolepsis nana se administreaza: 15 mg/kg corp. Tabletele se vor lua cu mult lichid in timpul uneia dintre mese.

Contraindicatii - Cesol r, comprimate filmate
Hipersensibilitate la preparat, cisticercoza intraoculara.

Sarcina si alaptare - Cesol r, comprimate filmate
Se va administra in timpul primelor 3 luni de sarcina (medicamentul nu a fost experimentat suficient la om; experientele efectuate pe animale nu au evidentiat efecte embriotoxice/teratogene ale acestui preparat) si in timpul perioadei de alaptare (substanta trece in lapte, dar nu au fost demonstrate pana acum efecte nocive asupra copilului), numai daca este nevoie absoluta. Contraindicatii relative - insuficienta renala si hepatica.

Reactii adverse - Cesol r, comprimate filmate
Cateodata pot aparea la scurt timp de la ingestia medicamentului dureri abdominale, cefalee, somnolenta, ameteli, greata si prurit (urticarie).

- Cesol r, comprimate filmate


1 tableta contine 150 mg praziquantel. ))) Indicatii Infectii determinate de taenia saginata, taenia solium, hymenolepsis nana, diphyllobothrium pacificum. ))) Mod de administrare Cesol se administreaza intr-o singura doza. In infectiile determinate de taenia saginata, taenia solium si diphyllobothrium pacificum se vor administra 10 mg/kg corp. In infectiile determinate de hymenolepsis nana se administreaza: 15 mg/kg corp. Tabletele se vor lua cu mult lichid in timpul uneia dintre mese. ))) Contraindicatii Hipersensibilitate la preparat, cisticercoza intraoculara. )))Sarcina si alaptare Se va administra in timpul primelor 3 luni de sarcina (medicamentul nu a fost experimentat suficient la om; experientele efectuate pe animale nu au evidentiat efecte embriotoxice/teratogene ale acestui preparat) si in timpul perioadei de alaptare (substanta trece in lapte, dar nu au fost demonstrate pana acum efecte nocive asupra copilului), numai daca este nevoie absoluta. Contraindicatii(((relative - insuficienta renala si hepatica. Cateodata pot aparea la scurt timp de la ingestia medicamentului dureri abdominale, cefalee, somnolenta, ameteli, greata si prurit (urticarie).)))
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente