CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Ceolat, tablete masticabile




Compozitie - Ceolat, tablete masticabile
Tablete masticabile ce contin dimeticon 80 mg.

Actiune terapeutica - Ceolat, tablete masticabile
Dimeticonul- substanta activa din tabletele masticabile de Ceolat este un agent chimic neutru, lipsit de efecte sistemice, care nu este absorbit la nivel intestinal. Tensiunea de suprafata a continutului intestin algazificat este modificata si ca urmare o mare parte din gazele eliberate in intestin este resorbita de catre dimeticon la acest nivel.

Indicatii - Ceolat, tablete masticabile
De electie in flatulenta si meteorism abdominal, inclusiv cel postoperator; sindrom Roemheld; premergator explorarilor de diagnostic abdominale, pentru a reduce umbrele determinate de continutul gazos (sonografii, radiografii) si impiedicarea formarii de spuma in timpul gastroscopiei.

Mod de administrare - Ceolat, tablete masticabile
Dupa mese si inainte de culcare zilnic 1-2 tablete se vor mesteca si inghiti cu putin lichid. Doua zile inainte de efectuarea examinarilor de diagnostic abdominale se vor mesteca 2 tablete de 3-4 ori pe zi, apoi in dimineata examinarii se vor mesteca 2 tablete care se vor inghiti cu apa (dupa postul de noapte). Doua tablete se vor mesteca si inghiti cuputina apa inainte de gastroscopie.

Contraindicatii - Ceolat, tablete masticabile
Pana in prezent nu se cunosc.

Precautii - Ceolat, tablete masticabile
Tabletele vor fi bine mestecate si inghitite cu putina apa. In cazul aparitiei de reactii alergice se vor administra corticosteroizi.

Reactii adverse - Ceolat, tablete masticabile
Produsul Ceolat contine acid p-hidroxibenzoic ca si conservant care poate induce reactii alergice.

- Ceolat, tablete masticabile


Tablete masticabile ce contin dimeticon 80 mg. Dimeticonul- substanta activa din tabletele masticabile de Ceolat este un agent chimic neutru, lipsit de efecte sistemice, care nu este absorbit la nivel intestinal. Tensiunea de suprafata a continutului intestin algazificat este modificata si ca urmare o mare parte din gazele eliberate in intestin este resorbita de catre dimeticon la acest nivel. De electie in flatulenta si meteorism abdominal, inclusiv cel postoperator; sindrom Roemheld; premergator explorarilor de diagnostic abdominale, pentru a reduce umbrele determinate de continutul gazos (sonografii, radiografii) si impiedicarea formarii de spuma in timpul gastroscopiei. ))) Mod de administrare Dupa mese si inainte de culcare zilnic 1-2 tablete se vor mesteca si inghiti cu putin lichid. Doua zile inainte de efectuarea examinarilor de diagnostic abdominale se vor mesteca 2 tablete de 3-4 ori pe zi, apoi in dimineata examinarii se vor mesteca 2 tablete care se vor inghiti cu apa (dupa postul de noapte). Doua tablete se vor mesteca si inghiti cuputina apa inainte de gastroscopie. )))Contraindicatii Pana in prezent nu se cunosc. )))Precautii Tabletele vor fi bine mestecate si inghitite cu putina apa. In cazul aparitiei de reactii alergice se vor administra corticosteroizi. Produsul Ceolat contine acid p-hidroxibenzoic ca si conservant care poate induce reactii alergice.)))
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente