CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Cefalotina sodica, flacoane injectabile
Compozitie - Cefalotina sodica, flacoane injectabile
Flacoane continand cefalotina sodica echivalent cu 1 g cefalotina acid.

Actiune terapeutica - Cefalotina sodica, flacoane injectabile
Bactericid in faza de multiplicare a bacteriilor ca urmare a inhibarii sintezei peretelui celular al acestora. Aceasta cefalosporina de semisinteza are un spectru de actiune cuprinzand bacterii gram pozitive: Staphylococcus aureus sensibil sau rezistent la penicilina.

Indicatii - Cefalotina sodica, flacoane injectabile
Stari dureroase de diverse etiologii: colica renala, dureri postoperatorii. Mialgii, nevralgii, lumbago, sciatica, cefalee, gripa, stari febrile.

Mod de administrare - Cefalotina sodica, flacoane injectabile
Pentru adulti: 1-2 comprimate de 1-2 ori pe zi sau 2-5 ml de 1-2 ori pe zi, in injectii intramusculare profunde sau 1-3 supozitoare pentru adulti pe zi. Pentru copii: 1/4-1 1/2 comprimat, dupa varsta sau 1-3 supozitoare pentru copii pe zi. Pentru comprimate, se recomanda desfacerea acestora in putina apa inainte de administrare.

Reactii adverse - Cefalotina sodica, flacoane injectabile
Ca toti derivatii pirazolonici, Algocalminul poate determina in cazuri foarte rare si la tratament prelungit reactii alergice si modificari ale formulei leucocitare: daca in cursul unui tratament prelungit cu algocalmin aparea leucocitopenie sau granulocitopenie se va intrerupe tratamentul.

- Cefalotina sodica, flacoane injectabile


Flacoane continand cefalotina sodica echivalent cu 1 g cefalotina acid. Bactericid in faza de multiplicare a bacteriilor ca urmare a inhibarii sintezei peretelui celular al acestora. Aceasta cefalosporina de semisinteza are un spectru de actiune cuprinzand bacterii gram pozitive: Staphylococcus aureus sensibil sau rezistent la penicilina. ))) Indicatii Stari dureroase de diverse etiologii: colica renala, dureri postoperatorii. Mialgii, nevralgii, lumbago, sciatica, cefalee, gripa, stari febrile. ))) Mod de administrare Pentru adulti: 1-2 comprimate de 1-2 ori pe zi sau 2-5 ml de 1-2 ori pe zi, in injectii intramusculare profunde sau 1-3 supozitoare pentru adulti pe zi. Pentru copii: 1/4-1 1/2 comprimat, dupa varsta sau 1-3 supozitoare pentru copii pe zi. Pentru comprimate, se recomanda desfacerea acestora in putina apa inainte de administrare. ))) Reactii adverse Ca toti derivatii pirazolonici, Algocalminul poate determina in cazuri foarte rare si la tratament prelungit reactii alergice si modificari ale formulei leucocitare: daca in cursul unui tratament prelungit cu algocalmin aparea leucocitopenie sau granulocitopenie se va intrerupe tratamentul.)))
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente