CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Ceai de plante medicinale - cynarae folium - frunza de anghinare




Compozitie - Ceai de plante medicinale - cynarae folium - frunza de anghinare
Cynarae Folium - 100 g.

Actiune terapeutica - Ceai de plante medicinale - cynarae folium - frunza de anghinare
Coleretic, mareste reziduul uscat al bilei si stimuleaza excretia biliara a colesterolului, stimuleaza diureza si functia antitoxica a ficatului.

Indicatii - Ceai de plante medicinale - cynarae folium - frunza de anghinare
Adjuvant in tratamentul disfunctiilor hepato-biliare cronice, in special in cazuri de insuficienta biliara, colecistite subacute si cronice, angiocolite, anorexie, urticarie, constipatie datorata disfunctiilor hepatice.

Mod de administrare - Ceai de plante medicinale - cynarae folium - frunza de anghinare
O parte din ceai se bea dimineata pe stomacul gol, dupa care bolnavul va sta culcat o jumatate de ora pe partea dreapta. Restul cantitatii de ceai se va bea in cursul zilei cu o jumatate de ora inaintea meselor principale. E bine ca tratamentul cu ceai de anghinare sa se faca progresiv. Dupa 10 zile se mareste doza la 6 g (4 lingurite), iar dupa inca 10 zile la 7,5 g (5 lingurite). Tratamentul va dura 30 zile, dupa o pauza de o luna tratamentul se poate relua.

Contraindicatii - Ceai de plante medicinale - cynarae folium - frunza de anghinare
Afectiuni acute hepato-biliare si renale.

Reactii adverse - Ceai de plante medicinale - cynarae folium - frunza de anghinare
Pot sa apara greata si varsaturi.

Mod de preparare - Ceai de plante medicinale - cynarae folium - frunza de anghinare
Infuzie 0,5 - 1%. La 3 g (2 lingurite) de frunze maruntite se adauga 500 ml apa clocotita, se lasa acoperit 5 - 15 minute si se strecoara.

Cynarae Folium - 100 g. Coleretic, mareste reziduul uscat al bilei si stimuleaza excretia biliara a colesterolului, stimuleaza diureza si functia antitoxica a ficatului. ))) Indicatii((( Adjuvant in tratamentul disfunctiilor hepato-biliare cronice, in special in cazuri de insuficienta biliara, colecistite subacute si cronice, angiocolite, anorexie, urticarie, constipatie datorata disfunctiilor hepatice. ))) Mod de administrare O parte din ceai se bea dimineata pe stomacul gol, dupa care bolnavul va sta culcat o jumatate de ora pe partea dreapta. Restul cantitatii de ceai se va bea in cursul zilei cu o jumatate de ora inaintea meselor principale. E bine ca tratamentul cu ceai de anghinare sa se faca progresiv. Dupa 10 zile se mareste doza la 6 g (4 lingurite), iar dupa inca 10 zile la 7,5 g (5 lingurite). Tratamentul va dura 30 zile, dupa o pauza de o luna tratamentul se poate relua. ))) Contraindicatii Afectiuni acute hepato-biliare si renale. Pot sa apara greata si varsaturi. )))Mod de preparare Infuzie 0,5 - 1%. La 3 g (2 lingurite) de frunze maruntite se adauga 500 ml apa clocotita, se lasa acoperit 5 - 15 minute si se strecoara.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente