CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Caseolact, pulbere




Compozitie - Caseolact, pulbere
Produs dietetic hiperproteic, fara lactoza, continand: proteine 60 g glucide 25 g lipide 1-3 g saruri minerale 8 g vitamine 0,15 g apa 5 g (pentru 100 g pulbere) (cutie a 250 g). 100 g pulbere de Caseolact contin echivalentul a 340 de calorii sau 60 g proteine.

Indicatii - Caseolact, pulbere
In distrofiile sugarului, in boala diareica acuta si cronica, in sindroamele de malabsorbtie de etiologie diversa, in echilibrarea nutritionala pre- si postoperatorie, malnutritie, arsuri, nefroze, ca suplimentare proteica la gravide si varstnici. In dieta copilului sau adultului poate fi incorporat ca suplimentare proteica in lapte, supe, pireuri, calculandu-se necesarul proteic in functie de caz.

Mod de administrare - Caseolact, pulbere
Dizolvarea Caseolactului se face intr-o cantitate minima de apa (1 g pulbere la 5 ml apa) care in prealabil a fost fiarta impreuna cu zaharul sau glucoza necesara si racita la 37 grade C. Produsul astfel preparat se consuma imediat. Se poate prepara o cantitate mai mare, pentru mai multe mese, cu conditia ca pastrarea sa se faca la frigider (2-6 grade C) intr-un vas bine inchis.

((( Produs dietetic hiperproteic, fara lactoza, continand: proteine 60 g glucide 25 g lipide 1-3 g saruri minerale 8 g vitamine 0,15 g apa 5 g (pentru 100 g pulbere) (cutie a 250 g). 100 g pulbere de Caseolact contin echivalentul a 340 de calorii sau 60 g proteine. ((( In distrofiile sugarului, in boala diareica acuta si cronica, in sindroamele de malabsorbtie de etiologie diversa, in echilibrarea nutritionala pre- si postoperatorie, malnutritie, arsuri, nefroze, ca suplimentare proteica la gravide si varstnici. In dieta copilului sau adultului poate fi incorporat ca suplimentare proteica in lapte, supe, pireuri, calculandu-se necesarul proteic in functie de caz. )))Mod de administrare Dizolvarea Caseolactului se face intr-o cantitate minima de apa (1 g pulbere la 5 ml apa) care in prealabil a fost fiarta impreuna cu zaharul sau glucoza necesara si racita la 37 grade C. Produsul astfel preparat se consuma imediat. Se poate prepara o cantitate mai mare, pentru mai multe mese, cu conditia ca pastrarea sa se faca la frigider (2-6 grade C) intr-un vas bine inchis.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente