CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Cartirec (cartilaj pur de rechin), capsule gelatinioase




Compozitie - Cartirec (cartilaj pur de rechin), capsule gelatinioase
Pudra de cartilaj de rechin: 750 mg.

Actiune terapeutica - Cartirec (cartilaj pur de rechin), capsule gelatinioase
Cartilajul de rechin contine: 39% proteine; 41% calciu, fosfor organic si multiminerale naturale; 12% mucopolizaharide. Actioneaza ca inhibitor al angiogenezei, proces ce intervine in cresterea si evolutia tumorilor canceroase, a bolilor degenerative si inflamatorii (reduce masa tumorala prin stoparea dezvoltarii vaselor sanguine de neoformatie care o insotesc). Stimuleaza mecanismele imune. Are rol esential in mentinerea sanatatii sistemului osos.

Indicatii - Cartirec (cartilaj pur de rechin), capsule gelatinioase
Supliment nutritional natural si netoxic. Potential crescut in prevenirea si tratamentul tumorilor canceroase, reducerea durerilor prin micsorarea masei tumorale. Potenteaza efectele Roentgen - terapiei. Intervine cu succes si in alte boli asociate cu angiogeneza: sarcomul Kapossi, retinopatia diabetica, ocluzia venoasa in circulatia retiniana; artrita si osteoartrita reumatoida - reduce disconfortul si mareste mobilitatea articulatiilor in situatii de uzura marcata (la batrani); alte boli inflamatorii; osteoporoza, carente de calciu - ca sursa naturala ideala de calciu.

Mod de administrare - Cartirec (cartilaj pur de rechin), capsule gelatinioase
Adulti: o capsula pe zi, ca supliment nutritional. In tratamente: 3 pana la 6 capsule pe zi, sau dupa sfatul medicului - in cure de minimum 30 de zile.

Contraindicatii - Cartirec (cartilaj pur de rechin), capsule gelatinioase
Femei gravide; dupa interventii chirurgicale, plagi care necesita revascularizare, hipercalcemie, litiaza calcica.

Precautii - Cartirec (cartilaj pur de rechin), capsule gelatinioase
A nu se depasi doza stabilita. In timpul alaptarii, precum si pentru minori, cereti sfatul medicului inainte de administrare. A se feri de accesul copiilor!

Reactii adverse - Cartirec (cartilaj pur de rechin), capsule gelatinioase
La supradozare pot aparea constipatie si poliurie.

- Cartirec (cartilaj pur de rechin), capsule gelatinioase


Pudra de cartilaj de rechin: 750 mg. Cartilajul de rechin contine: 39% proteine; 41% calciu, fosfor organic si multiminerale naturale; 12% mucopolizaharide. Actioneaza ca inhibitor al angiogenezei, proces ce intervine in cresterea si evolutia tumorilor canceroase, a bolilor degenerative si inflamatorii (reduce masa tumorala prin stoparea dezvoltarii vaselor sanguine de neoformatie care o insotesc). Stimuleaza mecanismele imune. Are rol esential in mentinerea sanatatii sistemului osos. Supliment nutritional natural si netoxic. Potential crescut in prevenirea si tratamentul tumorilor canceroase, reducerea durerilor prin micsorarea masei tumorale. Potenteaza efectele Roentgen - terapiei. Intervine cu succes si in alte boli asociate cu angiogeneza: sarcomul Kapossi, retinopatia diabetica, ocluzia venoasa in circulatia retiniana; artrita si osteoartrita reumatoida - reduce disconfortul si mareste mobilitatea articulatiilor in situatii de uzura marcata (la batrani); alte boli inflamatorii; osteoporoza, carente de calciu - ca sursa naturala ideala de calciu. ))) Mod de administrare Adulti: o capsula pe zi, ca supliment nutritional. In tratamente: 3 pana la 6 capsule pe zi, sau dupa sfatul medicului - in cure de minimum 30 de zile. ))) Contraindicatii Femei gravide; dupa interventii chirurgicale, plagi care necesita revascularizare, hipercalcemie, litiaza calcica. )))Precautii A nu se depasi doza stabilita. In timpul alaptarii, precum si pentru minori, cereti sfatul medicului inainte de administrare. A se feri de accesul copiilor! La supradozare pot aparea constipatie si poliurie. )))
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente