CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Calgel, gel




Compozitie - Calgel, gel
Calgel Gel contine: clorhidrat de lignocaina EP (BP) 0,33% w/w, clorura de cetylpiridina EP (BP) 0,1% w/w intr-o baza fara zahar, solubila in apa, de culoare galbena.

Indicatii - Calgel, gel
Calgel Gel este indicat copiilor in perioada cand le cresc primii dinti. Calgel actioneaza rapid pentru a inlatura durerea produsa de cresterea primilor dinti si calmeaza durerile gingivale ale sugarilor. Are, de asemenea, usoare proprietati antiseptice.

Mod de administrare - Calgel, gel
Aplicati o cantitate mica de Calgel, aproximativ 7,5 mm, pe varful unui deget curat si masati usor zona afectata a gingiei. Acest lucru se poate repeta dupa un interval de 20 minute, daca este necesar, maxim de 6 ori pe zi. Calgel- Gel este recomandat copiilor cu varsta mai mare de 3 luni.

Contraindicatii - Calgel, gel
Calgel - Gel nu se va folosi la copii care sunt alergici la clorhidrat de lignocaina, clorura de cetilpiridina sau la produs in sine.

Precautii - Calgel, gel
Doza recomandata nu trebuie depasita. In eventualitatea aparitiei oricarui efect advers sau in caz de supradozaj, se va intrerupe utilizarea si se va consulta medicul. Nu lasati medicamentul la indemana copiilor.

Reactii adverse - Calgel, gel
Cand se foloseste conform instructiunilor, efectele adverse nu apar, dar au fost raportate cazuri rare de hipersensibilitate la lignocaina. Opriti administrarea medicamentului daca suspectati o reactie de hipersensibilitate in timpul folosirii acestuia. Conditii de pastrare: Pastrati produsul la o temperatura sub 25C. Feriti produsul de lumina.

- Calgel, gel


Calgel Gel contine: clorhidrat de lignocaina EP (BP) 0,33% w/w, clorura de cetylpiridina EP (BP) 0,1% w/w intr-o baza fara zahar, solubila in apa, de culoare galbena. Calgel Gel este indicat copiilor in perioada cand le cresc primii dinti. Calgel actioneaza rapid pentru a inlatura durerea produsa de cresterea primilor dinti si calmeaza durerile gingivale ale sugarilor. Are, de asemenea, usoare proprietati antiseptice. ))) Mod de administrare Aplicati o cantitate mica de Calgel, aproximativ 7,5 mm, pe varful unui deget curat si masati usor zona afectata a gingiei. Acest lucru se poate repeta dupa un interval de 20 minute, daca este necesar, maxim de 6 ori pe zi. Calgel- Gel este recomandat copiilor cu varsta mai mare de 3 luni. ))) Contraindicatii Calgel - Gel nu se va folosi la copii care sunt alergici la clorhidrat de lignocaina, clorura de cetilpiridina sau la produs in sine. )))Precautii Doza recomandata nu trebuie depasita. In eventualitatea aparitiei oricarui efect advers sau in caz de supradozaj, se va intrerupe utilizarea si se va consulta medicul. Nu lasati medicamentul la indemana copiilor. Cand se foloseste conform instructiunilor, efectele adverse nu apar, dar au fost raportate cazuri rare de hipersensibilitate la lignocaina. Opriti administrarea medicamentului daca suspectati o reactie de hipersensibilitate in timpul folosirii acestuia. Conditii de pastrare: Pastrati produsul la o temperatura sub 25C. Feriti produsul de lumina.)))
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente