CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Brulamycin, colir
Compozitie - Brulamycin, colir
Colir continand tobramicina (sulfat) 0,3%

Actiune terapeutica - Brulamycin, colir
Antibiotic aminoglicozidic eficace fata de bacteriile obisnuite in infectiile oculare Staph. aureus, Staph. epidermidis, Ps. aeruginosa, Proteus, E.coli.

Indicatii - Brulamycin, colir
Pentru tratamentul local al infectiilor structurilor externe ale ochiului si anexelor sale, provocate de germeni sensibili: blefarite, conjunctivite, keratite bacteriene, infectii postoperatorii.

Mod de administrare - Brulamycin, colir
Instilatii in sacul conjunctival, obisnuit cate o picatura de 5 ori/zi, in cazurile grave la fiecare 1/2 de ora; durata tratamentului este de 5-15 zile.

Contraindicatii - Brulamycin, colir
Alergie la tobramicina sau alte antibiotice aminoglicozidice; in caz de ineficacitate se inlocuieste in functie de sensibilitatea germenilor.

Reactii adverse - Brulamycin, colir
Uneori prurit, iritatie si edem palpebral, eritem conjunctival; rareori reactii alergice.

Colir continand tobramicina (sulfat) 0,3% Antibiotic aminoglicozidic eficace fata de bacteriile obisnuite in infectiile oculare Staph. aureus, Staph. epidermidis, Ps. aeruginosa, Proteus, E.coli. Pentru tratamentul local al infectiilor structurilor externe ale ochiului si anexelor sale, provocate de germeni sensibili: blefarite, conjunctivite, keratite bacteriene, infectii postoperatorii. )))Mod de administrare Instilatii in sacul conjunctival, obisnuit cate o picatura de 5 ori/zi, in cazurile grave la fiecare 1/2 de ora; durata tratamentului este de 5-15 zile. )))Contraindicatii Alergie la tobramicina sau alte antibiotice aminoglicozidice; in caz de ineficacitate se inlocuieste in functie de sensibilitatea germenilor. Uneori prurit, iritatie si edem palpebral, eritem conjunctival; rareori reactii alergice.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente