CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Broncho vaxom, capsule




Compozitie - Broncho vaxom, capsule
Broncho-Vaxom Adulti este un produs imunobioterapeutic. Fiecare capsula contine 7 mg lizat bacterian liofilizat din Haemophilus influenzae, Diplococcus pneumoniae, Klebsiella pneumoniae si ozanae, Staphylococcus aureus, Streptococcus pyogenes si viridans, Neisseria catarrhalis. Broncho-Vaxom Copii contine 3,5 mg din acelasi lizat liofilizat pe capsula.

Actiune terapeutica - Broncho vaxom, capsule
Imunobioterapie polivalenta a sistemului respirator.

Indicatii - Broncho vaxom, capsule
Terapie adjuvanta in toate infectiile sistemului respirator si din sfera ORL. Prevenirea recurentelor si a starilor de cronicitate. Broncho-Vaxom este in special recomandat ca terapie adjuvanta in: bronsite acute si cronice; angine, amigdalite, faringite, laringite; rinite, sinuzite, otite; infectii refractare la antibioterapia curenta; complicatiile bacteriene din afectiunile virale ale sistemului respirator, in special la copii si batrani.

Mod de administrare - Broncho vaxom, capsule
Tratamentul episoadelor acute: o capsula zilnic pe stomacul gol pana la disparitia simptomelor, dar nu mai putin de 10 zile. In cazul in care sunt necesare antibiotice, este de preferat ca Broncho-Vaxom sa se asocieze antibioticului chiar de la inceputul tratamentului. Tratament de consolidare: o capsula zilnic pe stomacul gol timp de 10 zile consecutive pe luna, timp de 3 luni. Copii: (de la 6 luni la 12 ani) aceeasi schema de tratament ca pentru adulti. Broncho-Vaxom Copii contine jumatate din doza adultului. Nota: capsulele de Broncho-Vaxom Copii pot fi deschise. Daca copilul are dificultati in inghitirea lor poate fi turnat intr-o bautura ca suc de fructe, lapte etc.

Broncho-Vaxom Adulti este un produs imunobioterapeutic. Fiecare capsula contine 7 mg lizat bacterian liofilizat din Haemophilus influenzae, Diplococcus pneumoniae, Klebsiella pneumoniae si ozanae, Staphylococcus aureus, Streptococcus pyogenes si viridans, Neisseria catarrhalis. Broncho-Vaxom Copii contine 3,5 mg din acelasi lizat liofilizat pe capsula. Imunobioterapie polivalenta a sistemului respirator. Terapie adjuvanta in toate infectiile sistemului respirator si din sfera ORL. Prevenirea recurentelor si a starilor de cronicitate. Broncho-Vaxom este in special recomandat ca terapie adjuvanta in: bronsite acute si cronice; angine, amigdalite, faringite, laringite; rinite, sinuzite, otite; infectii refractare la antibioterapia curenta; complicatiile bacteriene din afectiunile virale ale sistemului respirator, in special la copii si batrani. )))Mod de administrare Tratamentul episoadelor acute: o capsula zilnic pe stomacul gol pana la disparitia simptomelor, dar nu mai putin de 10 zile. In cazul in care sunt necesare antibiotice, este de preferat ca Broncho-Vaxom sa se asocieze antibioticului chiar de la inceputul tratamentului. Tratament de consolidare: o capsula zilnic pe stomacul gol timp de 10 zile consecutive pe luna, timp de 3 luni. Copii: (de la 6 luni la 12 ani) aceeasi schema de tratament ca pentru adulti. Broncho-Vaxom Copii contine jumatate din doza adultului. Nota: capsulele de Broncho-Vaxom Copii pot fi deschise. Daca copilul are dificultati in inghitirea lor poate fi turnat intr-o bautura ca suc de fructe, lapte etc.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente