CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Bronchicum, gel




Compozitie - Bronchicum, gel
100 ml solutie contin ca substante terapeutic active: tinctura de cimbru (1:5) 22 ml, tinctura de sapunel (1:5), 19 ml, tinctura de coaja de quebracho (1:5) 14 ml. Alte componente: sirop special, ulei deeucalipt, mentol, etanol, apa pura. Cimbrul: are actiune bronhospasmolitica (calmeaza contractiile bronhiilor), expectoranta (favorizeaza eliminarea prin tuse a secretiilor bronsice) si antibacteriana (distruge flora microbiana ce a declansat afectiunea respiratorie). Radacina de sapunel actioneaza mai ales ca fluidifiant al secretiilor bronsice. Coaja de Quebracho: substantele din compozitia acesteia stimuleaza functia respiratorie. Combinarea proprietatilor acestor plante reuneste armonios efectele lor terapeutice si permite o actiune cuprinzatoare asupra inflamatiei acute sau cronice a mucoasei bronsice.

Actiune terapeutica - Bronchicum, gel
Picaturi cu substante active pur vegetale. Pentru a combate mai bine efectele infectiilor cailor respiratorii superioare cu mijloace fitoterapeutice (plante medicinale), este indicata utilizarea combinatiilor de maimulte substante active. Flacoane a 30 ml Bronchicum picaturi.

Indicatii - Bronchicum, gel
Afectiunile inflamatorii acute si cronice ale mucoasei bronsice.

Mod de administrare - Bronchicum, gel
In absenta altor recomandari medicale, sunt indicate urmatoarele doze zilnice, administrate pe zahar sau cu ceai cald: Adulti si tineri: cate 20-30 picaturi de 3-5 ori pe zi; copii intre 6 si 14 ani: 20 picaturi de 3-5 ori pe zi; copii sub 6 ani: dupa varsta, pana la 15 picaturi de 3-5 ori pe zi.

Contraindicatii - Bronchicum, gel
Nu sunt cunoscute.

Precautii - Bronchicum, gel
Contine alcool 29,5 vol.%. A se agita inaintea utilizarii! Pentru picurare, tineti flaconul in pozitie verticala! Avertizare pentru diabetici: 20 si respectiv 30 picaturi contin 0,24-respectiv 0,36-grame de glucide. In cazul diabeticilor, nu se va administra pe zahar!

Reactii adverse - Bronchicum, gel
Rareori, iritatii ale mucoasei gastrice.

100 ml solutie contin ca substante terapeutic active: tinctura de cimbru (1:5) 22 ml, tinctura de sapunel (1:5), 19 ml, tinctura de coaja de quebracho (1:5) 14 ml. Alte componente: sirop special, ulei deeucalipt, mentol, etanol, apa pura. Cimbrul: are actiune bronhospasmolitica (calmeaza contractiile bronhiilor), expectoranta (favorizeaza eliminarea prin tuse a secretiilor bronsice) si antibacteriana (distruge flora microbiana ce a declansat afectiunea respiratorie). Radacina de sapunel actioneaza mai ales ca fluidifiant al secretiilor bronsice. Coaja de Quebracho: substantele din compozitia acesteia stimuleaza functia respiratorie. Combinarea proprietatilor acestor plante reuneste armonios efectele lor terapeutice si permite o actiune cuprinzatoare asupra inflamatiei acute sau cronice a mucoasei bronsice.))) Actiune terapeutica Picaturi cu substante active pur vegetale. Pentru a combate mai bine efectele infectiilor cailor respiratorii superioare cu mijloace fitoterapeutice (plante medicinale), este indicata utilizarea combinatiilor de maimulte substante active. Flacoane a 30 ml Bronchicum picaturi. Afectiunile inflamatorii acute si cronice ale mucoasei bronsice. )))Mod de administrare In absenta altor recomandari medicale, sunt indicate urmatoarele doze zilnice, administrate pe zahar sau cu ceai cald: Adulti si tineri: cate 20-30 picaturi de 3-5 ori pe zi; copii intre 6 si 14 ani: 20 picaturi de 3-5 ori pe zi; copii sub 6 ani: dupa varsta, pana la 15 picaturi de 3-5 ori pe zi. )))Contraindicatii Nu sunt cunoscute. )))Precautii Contine alcool 29,5 vol.%. A se agita inaintea utilizarii! Pentru picurare, tineti flaconul in pozitie verticala! Avertizare pentru diabetici: 20 si respectiv 30 picaturi contin 0,24-respectiv 0,36-grame de glucide. In cazul diabeticilor, nu se va administra pe zahar! ))) Reactii adverse Rareori, iritatii ale mucoasei gastrice.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente