CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Bromura de calciu, solutie injectabila
Compozitie - Bromura de calciu, solutie injectabila
Fiole a 10 ml solutie apoasa injectabila continand bromura de calciu 1 g (cutie cu 10 buc.).

Actiune terapeutica - Bromura de calciu, solutie injectabila
Sedativ si anticonvulsivant prin ionii de brom si calciu; antipruriginos.

Indicatii - Bromura de calciu, solutie injectabila
Stari de agitatie psihomotorie; tetanie, spasmofilie; prurit cutanat.

Mod de administrare - Bromura de calciu, solutie injectabila
Intravenos lent, 1 fiola (1 g) de 1–2 ori/zi.

Contraindicatii - Bromura de calciu, solutie injectabila
Intoleranta la bromuri, insuficienta renala, ateroscleroza avansata, acnee juvenila, dermatita herpetiforma, stari de denutritie, hipercalcemie, dezechilibru electrolitic marcat, litiaza calcica; nu se injecteaza in cursul tratamentului tonicardiac, la bolnavii cu miocardita, la cei cu aritmii ectopice; prudenta sau se evita in timpul sarcinii si alaptarii; prudenta la cei care conduc autovehicule sau manuiesc alte masini.

Reactii adverse - Bromura de calciu, solutie injectabila
Injectarea intravenoasa rapida provoaca senzatie de caldura si stare de rau, chiar lipotimie; folosirea indelungata poate fi cauza de bromism; tulburari mentale si neurologice, eruptie acneiforma, catar oculo-nazal, tulburari digestive; ionii de calciu pot favoriza aparitia de aritmii.

Fiole a 10 ml solutie apoasa injectabila continand bromura de calciu 1 g (cutie cu 10 buc.). Sedativ si anticonvulsivant prin ionii de brom si calciu; antipruriginos. Stari de agitatie psihomotorie; tetanie, spasmofilie; prurit cutanat. ))) Mod de administrare Intravenos lent, 1 fiola (1 g) de 1–2 ori/zi. ))) Contraindicatii Intoleranta la bromuri, insuficienta renala, ateroscleroza avansata, acnee juvenila, dermatita herpetiforma, stari de denutritie, hipercalcemie, dezechilibru electrolitic marcat, litiaza calcica; nu se injecteaza in cursul tratamentului tonicardiac, la bolnavii cu miocardita, la cei cu aritmii ectopice; prudenta sau se evita in timpul sarcinii si alaptarii; prudenta la cei care conduc autovehicule sau manuiesc alte masini. Injectarea intravenoasa rapida provoaca senzatie de caldura si stare de rau, chiar lipotimie; folosirea indelungata poate fi cauza de bromism; tulburari mentale si neurologice, eruptie acneiforma, catar oculo-nazal, tulburari digestive; ionii de calciu pot favoriza aparitia de aritmii.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente