CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Bromocet, solutie
Compozitie - Bromocet, solutie
Flacoane cu 100 ml sau 1000 ml solutie hidroalcoolica 10% sau 20% de bromura de cetilpiridiniu.

Actiune terapeutica - Bromocet, solutie
Detergent cationic cu actiune antiseptica si dezinfectanta.

Indicatii - Bromocet, solutie
Antisepsia pielii din jurul plagilor, impetigo, otite externe supurate, sterilizarea mainilor si a campului operator; ca dezinfectant pentru vesela, bai, instrumente chirurgicale. Mentiune speciala: incompatibil cu sapunul si alti detergenti anionici, de asemenea fenolul, clorcrezolul si hidroxizii alcalini.

Mod de administrare - Bromocet, solutie
Pentru sterilizarea pielii - solutie apoasa 0,1-1% (1-10 ml solutie hidroalcoolica 10% diluata cu 90 ml apa). In prealabil, se va indeparta orice urma de sapun de pe piele. Pentru dezinfectarea instrumentelor, veselei etc. - solutie 1-2‰.

Reactii adverse - Bromocet, solutie
Rareori si dupa folosire indelungata, alergie si eczema a tegumentului.

Flacoane cu 100 ml sau 1000 ml solutie hidroalcoolica 10% sau 20% de bromura de cetilpiridiniu. Detergent cationic cu actiune antiseptica si dezinfectanta. Antisepsia pielii din jurul plagilor, impetigo, otite externe supurate, sterilizarea mainilor si a campului operator; ca dezinfectant pentru vesela, bai, instrumente chirurgicale. Mentiune speciala: incompatibil cu sapunul si alti detergenti anionici, de asemenea fenolul, clorcrezolul si hidroxizii alcalini. )))Mod de administrare Pentru sterilizarea pielii - solutie apoasa 0,1-1% (1-10 ml solutie hidroalcoolica 10% diluata cu 90 ml apa). In prealabil, se va indeparta orice urma de sapun de pe piele. Pentru dezinfectarea instrumentelor, veselei etc. - solutie 1-2‰. Rareori si dupa folosire indelungata, alergie si eczema a tegumentului.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente