CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Bromfluex, comprimate
Forma de prezentare - Bromfluex, comprimate
Cpr. 8 mg, 12 mg; ct. 1 blist. 25 cpr

Indicatii - Bromfluex, comprimate
Fluidifiant al secretiilor bronsice in cursul afectiunilor bronho-pulmonare acute si cronice.

Dozare si mod de administrare - Bromfluex, comprimate
Oral - Copii sub 2 ani: 1 mg de 3 ori pe zi. Copii 2-6 ani: 2-4 mg de 3 ori pe zi. Copii intre 6 si 14 ani, precum si pacientii care au greutatea sub 50 kg: 8 mg de 3 ori pe zi. Adulti si tineri peste 14 ani: 8-16 mg de 3 ori pe zi. in caz de insuficienta renala sau IH doza trebuie redusa sau trebuie crescut intervalul dintre administrari.

Contraindicatii - Bromfluex, comprimate
Hipersensibilitate. sarcina si alaptare. afectiuni bronsice cu acumulare masiva de secretii. Ulcer gastric acut.

Atentionari si precautii speciale - Bromfluex, comprimate
Preparatele cu dozaj mare nu sunt recomandate copiilor sub 14 ani sau pacientilor cu o greutate sub 50 kg. Nu se asociaza cu antitusive. Unele preparate contin alcool etilic; prudenta la bolnavii cu afectiuni hepatice, epilepsie sau leziuni cerebrale, alcoolici, soferi sau persoane cu activitati de precizie. prudenta in IR, afectiuni hepatice severe, copii sub 2 ani. Atentie in cazul asocierii cu medicamente iritante gastric. Nu se recomanda administrarii in timpul sarcinii si pe durata alaptarii.

Reactii adverse - Bromfluex, comprimate
Tulburari gastrointestinale, reactii alergice, rar soc anafilactic.

)))Forma de prezentare Cpr. 8 mg, 12 mg; ct. 1 blist. 25 cpr Fluidifiant al secretiilor bronsice in cursul afectiunilor bronho-pulmonare acute si cronice. )))Dozare si mod de administrare Oral - Copii sub 2 ani: 1 mg de 3 ori pe zi. Copii 2-6 ani: 2-4 mg de 3 ori pe zi. Copii intre 6 si 14 ani, precum si pacientii care au greutatea sub 50 kg: 8 mg de 3 ori pe zi. Adulti si tineri peste 14 ani: 8-16 mg de 3 ori pe zi. in caz de insuficienta renala sau IH doza trebuie redusa sau trebuie crescut intervalul dintre administrari. )))Contraindicatii Hipersensibilitate. sarcina si alaptare. afectiuni bronsice cu acumulare masiva de secretii. Ulcer gastric acut. )))Atentionari si precautii speciale Preparatele cu dozaj mare nu sunt recomandate copiilor sub 14 ani sau pacientilor cu o greutate sub 50 kg. Nu se asociaza cu antitusive. Unele preparate contin alcool etilic; prudenta la bolnavii cu afectiuni hepatice, epilepsie sau leziuni cerebrale, alcoolici, soferi sau persoane cu activitati de precizie. prudenta in IR, afectiuni hepatice severe, copii sub 2 ani. Atentie in cazul asocierii cu medicamente iritante gastric. Nu se recomanda administrarii in timpul sarcinii si pe durata alaptarii. Tulburari gastrointestinale, reactii alergice, rar soc anafilactic.
1px
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente