CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Brevoxyl, crema




Forma de prezentare - Brevoxyl, crema
Crema 4%; ct. 1 tub 40 g

Indicatii - Brevoxyl, crema
Tratamentul formelor usoare si moderate de acnee vulgara.

Dozaj si mod de administrare - Brevoxyl, crema
Se aplica un strat subtire de crema pe intreaga suprafata afectata, o data sau de 2 ori pe zi.

Contraindicatii - Brevoxyl, crema
Hipersensibilitate la peroxid de benzoil sau la oricare dintre excipienti.

Atentionari - Brevoxyl, crema
A se evita contactul cu ochii, mucoasa bucala sau alte mucoase. Prudenta la aplicarea pe gat sau pe alte zone sensibile. Pe parcursul tratamentului, trebuie redusa la minimum expunerea la soare sau la lampi ultraviolete. Produsul poate decolora materialele textile colorate.

Reactii adverse - Brevoxyl, crema
In primele zile, usoara senzatie de arsura, eritem si exfoliere moderata a pielii. Pot sa apara temporar prurit, edem facial, dermatita, eruptii cutanate.

)))Forma de prezentare Crema 4%; ct. 1 tub 40 g Tratamentul formelor usoare si moderate de acnee vulgara. )))Dozaj si mod de administrare Se aplica un strat subtire de crema pe intreaga suprafata afectata, o data sau de 2 ori pe zi. )))Contraindicatii Hipersensibilitate la peroxid de benzoil sau la oricare dintre excipienti. )))Atentionari A se evita contactul cu ochii, mucoasa bucala sau alte mucoase. Prudenta la aplicarea pe gat sau pe alte zone sensibile. Pe parcursul tratamentului, trebuie redusa la minimum expunerea la soare sau la lampi ultraviolete. Produsul poate decolora materialele textile colorate. In primele zile, usoara senzatie de arsura, eritem si exfoliere moderata a pielii. Pot sa apara temporar prurit, edem facial, dermatita, eruptii cutanate.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente