CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Brasan, comprimate filmate
Compozitie - Brasan, comprimate filmate
1 comprimat contine 5 mg de serratiopeptidaza, echivalent cu 10 000 unitati (Pu) de serratiopeptidaza.

Actiune terapeutica - Brasan, comprimate filmate
Studii experimentale au demonstrat ca administrarea orala de serratiopeptidaza suprima activitatea fibrinolitica si creste permeabilitatea capilara, reduce edemul inflamator, hidrolizeaza bradikinina (efect de lunga durata), lizeaza fibrina si fibrogenul (efect de lunga durata), dar nu afecteaza in mod apreciabil proteinele din corpul omenesc cum ar fi albuminele si gama-globulinele.

Indicatii - Brasan, comprimate filmate
Brasan este folosit ca medicatie adjuvanta in tratamentul edemelor, in special al starilor inflamatorii cand acestea nu sunt de origine microbiana, de exemplu, edemele traumatice.

Mod de administrare - Brasan, comprimate filmate
Doza obisnuita este de 1-2 comprimatre pe zi. Aceasta doza poate fi crescuta la sfatul medicului. Comprimatele se inghit fara a fi mestecate.

Contraindicatii - Brasan, comprimate filmate
Hipersensibilitate la produs.

Reactii adverse - Brasan, comprimate filmate
La persoanele cu antecedente gastrice pot aparea disconfort gastric, greata, varsaturi. Trebuie administrat cu grija la pacientii cu tulburari de coagulare, cu boli renale si hepatice. Nu a fost stabilita siguranta administrarii acestui produs la gravide.

- Brasan, comprimate filmate


1 comprimat contine 5 mg de serratiopeptidaza, echivalent cu 10 000 unitati (Pu) de serratiopeptidaza. Studii experimentale au demonstrat ca administrarea orala de serratiopeptidaza suprima activitatea fibrinolitica si creste permeabilitatea capilara, reduce edemul inflamator, hidrolizeaza bradikinina (efect de lunga durata), lizeaza fibrina si fibrogenul (efect de lunga durata), dar nu afecteaza in mod apreciabil proteinele din corpul omenesc cum ar fi albuminele si gama-globulinele. Brasan este folosit ca medicatie adjuvanta in tratamentul edemelor, in special al starilor inflamatorii cand acestea nu sunt de origine microbiana, de exemplu, edemele traumatice. ))) Mod de administrare Doza obisnuita este de 1-2 comprimatre pe zi. Aceasta doza poate fi crescuta la sfatul medicului. Comprimatele se inghit fara a fi mestecate. ))) Contraindicatii Hipersensibilitate la produs. La persoanele cu antecedente gastrice pot aparea disconfort gastric, greata, varsaturi. Trebuie administrat cu grija la pacientii cu tulburari de coagulare, cu boli renale si hepatice. Nu a fost stabilita siguranta administrarii acestui produs la gravide.)))
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente