CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Bisoblock, comprimate filmate




Forma de prezentare - Bisoblock, comprimate filmate
Comprimate filmate 5 mg, 10 mg; ct. 3 sau 5 blist. 10 cpr.

Indicatii - Bisoblock, comprimate filmate
HTA, angina pectorala, IC congestiva.

Dozaj si mod de administrare - Bisoblock, comprimate filmate
Tratamentul cu bisoprolol se face pe o perioada lunga. Oral: 5-10 mg de 1-2 ori/zi. In IR si IH, maxim 10 mg.

Contraindicatii - Bisoblock, comprimate filmate
IC decompensata; BAV de gradul II sau III, boala de nod sinusal; astm bronsic; bradicardie

Atentionari - Bisoblock, comprimate filmate
Nu se va opri brusc adm. de bisoprolol. Se adm. cu atentie in: acidoza metabolica; diabet zaharat; in feocromocitom. Atentie in cazul asocierii cu: anestezice, antiaritmice si verapamil, insulina, sulfoniluree, antiHTA, glicozide cardiotonice, derivati ergotaminici nehidrogenati. Se indica oprirea trat. Cu 72 de ore inainte de data presupusa a nasterii. Poate modifica reactiile din timpul sofatului.

Reactii adverse - Bisoblock, comprimate filmate
Greata, diaree, constipatie; oboseala; agravarea IC, bradicardie, BAV, scaderea TA; spasm bronsic; furnicaturi si senzatie de rece la nivelul membrelor, agravarea tulburarilor circulatorii periferice; scaderea fluxului lacrimal; reactii cutanate; crampe musculare, slabiciune musculara; tulburari de somn; halucinatii; psihoze depresive; dezechilibrul starii de prediabet sau de diabet metabolic; rar, tulburari de dinamica sexuala. Mai pot aparea: ameteli, cefalee usoara, transpiratii, scaderea tolerantei la glucoza mai ales la diabeticii varstnici.

)))Forma de prezentare Comprimate filmate 5 mg, 10 mg; ct. 3 sau 5 blist. 10 cpr. HTA, angina pectorala, IC congestiva. )))Dozaj si mod de administrare Tratamentul cu bisoprolol se face pe o perioada lunga. Oral: 5-10 mg de 1-2 ori/zi. In IR si IH, maxim 10 mg. )))Contraindicatii IC decompensata; BAV de gradul II sau III, boala de nod sinusal; astm bronsic; bradicardie )))Atentionari Nu se va opri brusc adm. de bisoprolol. Se adm. cu atentie in: acidoza metabolica; diabet zaharat; in feocromocitom. Atentie in cazul asocierii cu: anestezice, antiaritmice si verapamil, insulina, sulfoniluree, antiHTA, glicozide cardiotonice, derivati ergotaminici nehidrogenati. Se indica oprirea trat. Cu 72 de ore inainte de data presupusa a nasterii. Poate modifica reactiile din timpul sofatului. Greata, diaree, constipatie; oboseala; agravarea IC, bradicardie, BAV, scaderea TA; spasm bronsic; furnicaturi si senzatie de rece la nivelul membrelor, agravarea tulburarilor circulatorii periferice; scaderea fluxului lacrimal; reactii cutanate; crampe musculare, slabiciune musculara; tulburari de somn; halucinatii; psihoze depresive; dezechilibrul starii de prediabet sau de diabet metabolic; rar, tulburari de dinamica sexuala. Mai pot aparea: ameteli, cefalee usoara, transpiratii, scaderea tolerantei la glucoza mai ales la diabeticii varstnici.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente