CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Bioparox, spray




Compozitie - Bioparox, spray
Fusafungina 1,18 g. Excipient q.s.p. 100 g solutie activa. Generator de aerosoli 20 ml continand 5 ml de solutie si 15 ml de diclordiflormetan.

Actiune terapeutica - Bioparox, spray
Bioparox spray contine un singur principiu activ cu doua proprietati complementare: antibiotica si antiinflamatoare. Prin actiunea sa antibiotica, Bioparox combate infectia, aceasta actiune este strict locala, si nu antreneaza rezistente bacteriene. Prin actiunea sa antiinflamatoare, Bioparox spray usureaza congestia si durerea dar nu contine nici corticosteroid nici vasoconstrictor. Bioparox spray este un aerosol micronizat: particulele sale extrem de fine difuzeaza in regiunile cele mai indepartate si cele mai dificile, ca acces, ale cailor respiratorii (sinus, bronhiole). Produsul acopera mucoasele bolnave pe toata suprafata lor.

Indicatii - Bioparox, spray
Tratamentul local al inflamatiilor si infectiile limitate ale mucoasei orofaringelui si ale cailor aeriene; inspiratii pe nas; sinuzite; rinite, rinofaringite; inspiratii pe gura; amigdalite, faringite; urmarile amigdalectomiei; laringite, traheite, bronsite. In infectiile cu localizari multiple, cel mai adesea este necesara asocierea inspiratiilor pe nas cu cele pe gura, la fiecare sedinta.

Mod de administrare - Bioparox, spray
Conform prescriptiei medicale. Posologia obisnuita: o sedinta la 4 ore si la fiecare sedinta 4 inspiratii pe gura si/sau 4 in fiecare nara. La inceputul tratamentului sau in caz de patologie importanta, posologia poate atinge 6 inspiratii pe sedinta. Pentru a obtine un rezultat terapeutic durabil, este necesara respectarea tratamentului prescris;nu trebuie intrerupte sedintele de la primele semne de ameliorare. Nu se utilizeaza prelungit fara aviz medical. Bioparox spray poate fi asociat cu oricare alta terapie. El poate fi utilizat la copii mai mari de 30 luni, la femeile gravide, la persoanele in varsta. Pentru a respecta tratamentul corect in cursul unei zile, flaconul trebuie purtat cu sine si conservat in saculetul sau. Este necesara dezinfectia celor doua dispozitive in fiecare zi cu ajutorul unui tampon de bumbacimbibat in alcool de 90 grade.

Contraindicatii - Bioparox, spray
Sensibilizarea prealabila la produs. Copil mai mic de 30 luni (risc de laringospasm).

Precautii - Bioparox, spray
Indicatia nu justifica un tratament prelungit deoarece ar putea duce la un dezechilibru al florei microbiene normale cu un risc de difuziune bacteriana. Tratamentul uzual nu va depasi 10 zile. Au fost semnalate foarte rare cazuri de iritare bucofaringiana si crize de stranut, in general trecatoare.

- Bioparox, spray


Fusafungina 1,18 g. Excipient q.s.p. 100 g solutie activa. Generator de aerosoli 20 ml continand 5 ml de solutie si 15 ml de diclordiflormetan. Bioparox spray contine un singur principiu activ cu doua proprietati complementare: antibiotica si antiinflamatoare. Prin actiunea sa antibiotica, Bioparox combate infectia, aceasta actiune este strict locala, si nu antreneaza rezistente bacteriene. Prin actiunea sa antiinflamatoare, Bioparox spray usureaza congestia si durerea dar nu contine nici corticosteroid nici vasoconstrictor. Bioparox spray este un aerosol micronizat: particulele sale extrem de fine difuzeaza in regiunile cele mai indepartate si cele mai dificile, ca acces, ale cailor respiratorii (sinus, bronhiole). Produsul acopera mucoasele bolnave pe toata suprafata lor. ))) Indicatii Tratamentul local al inflamatiilor si infectiile limitate ale mucoasei orofaringelui si ale cailor aeriene; inspiratii pe nas; sinuzite; rinite, rinofaringite; inspiratii pe gura; amigdalite, faringite; urmarile amigdalectomiei; laringite, traheite, bronsite. In infectiile cu localizari multiple, cel mai adesea este necesara asocierea inspiratiilor pe nas cu cele pe gura, la fiecare sedinta. ))) Mod de administrare Conform prescriptiei medicale. Posologia obisnuita: o sedinta la 4 ore si la fiecare sedinta 4 inspiratii pe gura si/sau 4 in fiecare nara. La inceputul tratamentului sau in caz de patologie importanta, posologia poate atinge 6 inspiratii pe sedinta. Pentru a obtine un rezultat terapeutic durabil, este necesara respectarea tratamentului prescris;nu trebuie intrerupte sedintele de la primele semne de ameliorare. Nu se utilizeaza prelungit fara aviz medical. Bioparox spray poate fi asociat cu oricare alta terapie. El poate fi utilizat la copii mai mari de 30 luni, la femeile gravide, la persoanele in varsta. Pentru a respecta tratamentul corect in cursul unei zile, flaconul trebuie purtat cu sine si conservat in saculetul sau. Este necesara dezinfectia celor doua dispozitive in fiecare zi cu ajutorul unui tampon de bumbacimbibat in alcool de 90 grade. ))) Contraindicatii Sensibilizarea prealabila la produs. Copil mai mic de 30 luni (risc de laringospasm). )))Precautii Indicatia nu justifica un tratament prelungit deoarece ar putea duce la un dezechilibru al florei microbiene normale cu un risc de difuziune bacteriana. Tratamentul uzual nu va depasi 10 zile. Au fost semnalate foarte rare cazuri de iritare bucofaringiana si crize de stranut, in general trecatoare.)))
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente