CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Betaderm, unguent
Compozitie - Betaderm, unguent
Unguent continand betamethasona valerat 100 mg/100 g. Crema continand betamethasona valerat 100 mg/100 g.

Actiune terapeutica - Betaderm, unguent
Antiinflamator si antialergic. Betaderm unguent si crema contine betamethasona valerat care este un corticosteroid realizat special pentru tratamentul dermatologic. Esterul valerat de betamethasona s-a demonstrat a fi cel mai activ produs dintr-o intreaga serie de esteri betamethasonici si multi alti corticosteroizi. Betaderm crema si unguent este foarte eficient in tratamentul dermatozelor inflamatorii care raspund in mod normal la terapia locala cu corticosteroizi.

Indicatii - Betaderm, unguent
Pentru diferite tipuri de eczeme inclusiv: eczema atopica, eczema infantila; eczema Besnier si eczema de staza; neurodermatoze incluzand lichen plan; dermatite seboreice; sensibilizare si alergie de contact; psoriasis; intepaturi ale insectelor.

Mod de administrare - Betaderm, unguent
O cantitate mica se va aplica pe zona bolnava o data sau de doua ori pe zi pana se va produce ameliorarea. Dupa aceasta, este posibila obtinerea unei ameliorari progresive printr-o singura aplicare zilnica sau chiar mai rar. Betaderm crema este preferat pentru zonele umede, exsudative. Betaderm unguent, datorita proprietatilor sale emoliente, este preferat in cazul leziunilor.

Contraindicatii - Betaderm, unguent
Acnea Rosaceea, Acnea Vulgaris si dermatite periorale; infectii virale cutanate (herpes simplex, varicela); hipersensibilitate la preparat. Betaderm nu este indicat in tratamentul infectiilor cutanate cu fungi sau bacterii, in caz de prurit perianal si genital si in dermatoze cu suprafata mai mare de 15 cm la copii sub 1 an, inclusiv dermatite si eritem fesier.

Precautii si reactii adverse - Betaderm, unguent
Posibilitatea de absorbtie sistemica poate fi luata in consideratie cand preparatele Betaderm sunt folosite cu pansamente ocluzive pe arii intinse ori timp indelungat. Absorbtia sistemica este foarte probabila la sugari si copii si se poate produce si in absenta pansamentului ocluziv. Betaderm crema si unguent este bine tolerat, dar daca apar semne de hipersensibilitate aplicarea va fi oprita imediat.

- Betaderm, unguent


Unguent continand betamethasona valerat 100 mg/100 g. Crema continand betamethasona valerat 100 mg/100 g. Antiinflamator si antialergic. Betaderm unguent si crema contine betamethasona valerat care este un corticosteroid realizat special pentru tratamentul dermatologic. Esterul valerat de betamethasona s-a demonstrat a fi cel mai activ produs dintr-o intreaga serie de esteri betamethasonici si multi alti corticosteroizi. Betaderm crema si unguent este foarte eficient in tratamentul dermatozelor inflamatorii care raspund in mod normal la terapia locala cu corticosteroizi. Pentru diferite tipuri de eczeme inclusiv: eczema atopica, eczema infantila; eczema Besnier si eczema de staza; neurodermatoze incluzand lichen plan; dermatite seboreice; sensibilizare si alergie de contact; psoriasis; intepaturi ale insectelor. ))) Mod de administrare O cantitate mica se va aplica pe zona bolnava o data sau de doua ori pe zi pana se va produce ameliorarea. Dupa aceasta, este posibila obtinerea unei ameliorari progresive printr-o singura aplicare zilnica sau chiar mai rar. Betaderm crema este preferat pentru zonele umede, exsudative. Betaderm unguent, datorita proprietatilor sale emoliente, este preferat in cazul leziunilor. ))) Contraindicatii Acnea Rosaceea, Acnea Vulgaris si dermatite periorale; infectii virale cutanate (herpes simplex, varicela); hipersensibilitate la preparat. Betaderm nu este indicat in tratamentul infectiilor cutanate cu fungi sau bacterii, in caz de prurit perianal si genital si in dermatoze cu suprafata mai mare de 15 cm la copii sub 1 an, inclusiv dermatite si eritem fesier. )))Precautii si reactii adverse Posibilitatea de absorbtie sistemica poate fi luata in consideratie cand preparatele Betaderm sunt folosite cu pansamente ocluzive pe arii intinse ori timp indelungat. Absorbtia sistemica este foarte probabila la sugari si copii si se poate produce si in absenta pansamentului ocluziv. Betaderm crema si unguent este bine tolerat, dar daca apar semne de hipersensibilitate aplicarea va fi oprita imediat.)))
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente